FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Geraldo Alves dă prima șansă fostei echipe, dar mizează pe un avantaj al „câinilor”: „Cu ei clubul nu are cum să cadă”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 17:45

Geraldo Alves (39 de ani) a vorbit despre derby-ul Dinamo - FCSB.

Fundașul central portughez a jucat pentru echipa antrenată acum de Bogdan Vintilă, din 2010 până în 2012.

„Va fi un joc bun. Toată lumea e motivată, pe teren uită de locul din clasament. FCSB e într-o poziție mult mai bună și are prima șansă. Dar la derby niciodată nu știi ce iese. În tur a fost egal, spre exemplu. Va fi un meci diferit față de ceea ce a fost până acum. Sunt momente în viața unui club când lucrurile nu mai merg bine, așa cum e la Dinamo. Dar timpul le rezolvă pe toate. E un club cu mulți suporteri, iar ei nu-l vor lăsa să cadă”, a zis Geraldo Alves.

„FCSB poate lua titlul”

„Cred că FCSB se poate lupta. În play-off vor fi meciuri diferite cu CFR Cluj. Se mai și înjumătățesc punctele. Cred că va fi totul diferit. Presiunea va fi de ambele părți și asta va conta. Pentru că CFR n-a avut prea multă presiune la meciul de la începutul lunii",  a spus Geraldo.

Geraldo Alves a fost prezent la evenimentul de azi, în care Nadia Comăneci a fost antrenoare a viitoarelor gimnaste care se pregătesc la sala ei. Fiica lui face parte dintre ele:

„Am apreciat mereu sporturile olimpice. O apreciez pe Nadia. Vin aici la sală datorită fetiței, căreia îi place gimnastica. Locul este fabulos pentru a practica acest sport” 
- Geraldo Alves

„Mă bucur să știu că pe fetița mea o antrenează Nadia. Noi facem gimnastică pentru ca fetița să crească sănătos, să aibă o viață activă, cum am fost obișnuit și eu. Mă bucur să aibă un model cum e Nadia” 
- Geraldo Alves

VIDEO // Geraldo Alves crede că FCSB poate lua titlul

Vezi și: 

DINAMO - FCSB // Mircea Rednic, înțepături pentru Florin Prunea înaintea derby-ului: „Nu îmi expun copilul pentru câteva comisioane”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  13 Februarie 2020, 23:02

Prima sansa o are arbitrul care va decide castigatoarea :)))

581534618615543
Robert Ivan  •  13 Februarie 2020, 19:50

Jos palaria Geraldo Alves !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează