LIGA 1  ·  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Mircea Rednic, înțepături pentru Florin Prunea înaintea derby-ului: „Nu îmi expun copilul pentru câteva comisioane”

Articol de — Joi, 13 Februarie, 16:54

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:30, în primul derby din 2020.

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul Iașiului, le ține pumnii „câinilor”, dar critică actuala conducere.

„Va fi spectacol mai mult în tribune. La Dinamo e dezamăgire mare în urma ratării play-off-ului, iar FCSB nu se regăsește în acest an. Eu vreau ca Dinamo să câștige. Într-un astfel de derby nu contează clasamentul, nu contează pe ce loc ești”, a prefațat Mircea Rednic partida, într-o conferință de presă.

Mircea Rednic: „Prunea s-a luat de familia mea”

Mircea Rednic are un conflict deschis cu Florin Prunea, managerul general al „câinilor”. Antrenorul ieșenilor l-a dat în judecată pe Prunea pentru calomnie și cere daune financiare în valoare de un milion de euro. 

„Cu Prunea vorbesc doar la tribunal. S-a luat de familia mea si asta nu o voi ierta niciodată. Fiica mea are niciun jucător nici la Iași. Nu îmi expun copilul pentru câteva comisioane”, a declarat Rednic. 

„Cu un buget mai mare decât am avut eu la Dinamo, clubul nu a făcut mare lucru. Eu am adus jucători cu 2-3.000 de euro salariu. Nu s-a depășit plafonul de 6.000 de euro pe lună”
Mircea Rednic

VIDEO // Matchpreview Dinamo - FCSB

Vezi și:”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (7)

Ion Marin  •  14 Februarie 2020, 09:50

S-a pierdut si se pierde mult timp, nu s a facut nimic in aducerea unui atacant bun , vorba lui Nea Cornel Dinu , daca nu ne vom trezi la timp, si nu vom face ce trebuie la anul , vom juca in matineu.Singurii care pot impinge lucrurile inainte sunt suporterii, dar nici ei nu fac mare lucru , se dueleaza cu CLONA SI cu BECALI, in loc sa stranga bani , sa umble prin tara sa si faca organizatii care mearga pe la fiecare dinamovist , sunt atatia si cu bani , dar nu i cauta nimeni.Se dueleaza cu Ngoita , care a facut mult , dar din pacate nu a fost ajutat de nimeni , toti latra pe la colturi.Stionul e al statului , putea si ar putea fi reconstruit , dar suporterii s au luat in coltI cu Negoita in loc sa mearga atunci la Udrea la Dragnea al caror pix ne a RAS, SI SA -I oblige sa dea un drept pe care il are si se cuvine clubului Dinamo, pentru gloria adusa acestei tari.Acum , mergeti la Orbam si cereti ii sa se faca stadionul.Mergeti adunati bani si cumparati un atacant , ca altfel , in atac cu Moldoveanu , vom juca in B la anu.Facet ceva pana nu e prea tarziu!

bogdany8  •  13 Februarie 2020, 23:01
Postat de valyomanid4 pe 13 Februarie 2020, 19:03

De ce respect ? Acum e la alta echipa, chiar daca e intrebat de Dinamo ar trebui sa nu raspunda, bine, asta e o calitate pe care, din pacate, Rednic nu o are..Parca astepta sa fie intrebat de Dinamo..

Sper sa revina, cu Rednic nu pierdeam niciodata cu Hermanstadd,Sepsi,Clinceni si voluntari. Demisia Uhrin,Prunea,balanescu, iar negoita sa vand fondului de investitii arab.

creeperno999  •  13 Februarie 2020, 23:01

Ma bucur ca inca esti dinamovist

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1