FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Gnohere e marele favorit » Casele de pariuri merg pe mâna „Bizonului”

Ca jucător al FCSB, Gnohere a mai jucat două meciuri împotiva lui Dinamo și a marcat un gol în egalul spectaculos, 3-3, din sezonul 2018-2019
FOTO Bogdan Dănescu
Ca jucător al FCSB, Gnohere a mai jucat două meciuri împotiva lui Dinamo și a marcat un gol în egalul spectaculos, 3-3, din sezonul 2018-2019 FOTO Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2020 12:00

Casele de pariuri merg pe mâna lui Gnohere că va înscrie cel puțin un gol în Derby de România, împotriva formației de la care a venit la FCSB și împotriva căreia a mai înscris.

Harlem Gnohere a fentat cantonamentul de iarnă al roș-albaștrilor, dar a urmat un program de pregătire de la antrenorul său personal. Posibilul transfer ba în Arabia Saudită, ba în Egipt sau Turcia l-a dat peste cap. Se vede că încă mai are ceva kilograme în plus, însă și în acest moment e golgeterul FCSB-ului în Liga 1 și în Europa. Și în top 3 al celor mai buni marcatori din istoria campionatului românesc!

Toată săptămâna a lucrat suplimentar în sala de forță, a avut grijă la ce mănâncă, iar în zilele libere a mers la o sală privată de fitness. Totul cu un singur plan: să intre din primul minut în Derby de România de mâine seară și să îi dea gol fostei sale echipe.

Inclusiv casele de pariuri merg pe mâna francezului de 31 de ani că va marca. E principalul favorit să înscrie, chiar dacă nu trece prin cea mai bună formă. Un posibil gol al "Bizonului" are cota 2,50!

Primul de la Dinamo e Slavko Perovici, cota 3,45! E singurul "câine" pe care bookmakerii mizează că-i poate încurca pe steliști în lupta pentru titlu cu CFR și Craiova.

"Nu mi-e frică de niciun adversar. Când ai jucători de calitate alături de tine, şi tu îți dorești să te autodepășești, să fii și mai bun, să fii numărul 1. Concurența face bine"
Harlem Gnohere, atacant FCSB

"Nu contează kilogramele, pot fi fotbaliști grași foarte buni și jucători slabi care nu sunt buni"
Bogdan Vintilă, antrenor FCSB

1,97este cota oferită de casele de pariuri ca FCSB să se impună în Derby-ul de mâine seară. Dinamo pornește cu a doua șansă la victorie, cota 3,80

78 de jucători străiniau evoluat all time cel puțin un minut pentru FCSB în Liga 1

Cine e favorit să marcheze în Derby

JucătorCotă
Gnohere2,50
Fl. Coman2,70
Fl. Tănase2,85
Man3,05
Perovic3,45

DINAMO - FCSB // Gnohere e marele favorit » Casele de pariuri merg pe mâna „Bizonului”

Tot vrea să-l vândă

După ce a ratat transferurile în Arabia Saudită, Egipt și Turcia, Becali nu renunță la decizia luată în urmă cu câteva luni, aceea să scape de Gnohere. Zilele trecute, Gigi a declarat: "Ia să îmi dea cineva bani pe el, că-l dau imediat!". În urmă cu două săptămâni, finanțatorul FCSB spunea: "Dacă pleacă trebuie să luăm atacant, dar nu vezi că nu pleacă? Am cerut 800.000 de euro, dar nu dă nimeni suma asta. Îl dau eu și mai ieftin. Nu vreau să scap de el, dar vreau să îl vând". 

Citește și:

Gigi Becali, cu ochii pe Deian Sorescu, de la Dinamo: „Îmi place cum joacă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează