FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Șeicii, răspuns pozitiv pentru ultrași! Și-au anunțat prezența la Derby-ul de duminică

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 13:30

DINAMO - FCSB // Pentru a-i impresiona și pe ei cu scenografiile speciale, ”ultrașii” i-au chemat pe șeicii ce sunt interesați să preia clubul la meciul de duminică împotriva marii rivale. 

„Am fost impresionat de fani, am văzut niște filmulețe pe video, e chiar fabulos ce pot face”. Este o declarație-șablon pe care o aude orice microbist atunci când un fotbalist din străinătate vine și semnează un contract cu echipa care bifează al 3-lea an consecutiv în play-out.

Dinamo încă mai este atractivă datorită fanilor și a scenografiilor speciale de la Derby de România. Iar dacă se va vinde cuiva, vreodată, vreunui investitor-surpriză care să vină, teoretic, să salveze gruparea cu 34 de trofee interne, va fi şi datorită suporterilor. 

Dinamo - FCSB // Măcar va fi spectacol la derby-ul 

„Ultrașii” din PCH, acționari ai clubului după investiția de 400.000 de lei la Dinamo, au anunțat ieri că i-au chemat la meci și pe reprezentanții fondului de investiții Abu Dhabi Business Development: 

„I-am invitat și pe cei care vor să preia Dinamo. Au răspuns pozitiv și vor fi prezenți duminică seară. Nu atât ca să vadă echipa de pe locul 9, cât pentru a vedea suporterii și Peluza de pe primul loc. Dar nu pentru ei trebuie să fim prezenți. Nici pentru poze cu Arena. Nici măcar pentru a ne lua rămas bun de la actuala conducere. Vom fi acolo pentru Dinamo”. 

Şeicul Tahnoon Nimer, care deține compania, a trimis o scrisoare deschisă prin care l-a informat pe Ionuț Negoiță de intenția de a prelua pachetul majoritar. Claudiu Florică și Anamaria Prodan au fost cei ce au intermediat discuțiile cu șeicii.

„Eu am plătit 5 milioane de euro să cumpăr acţiunile, am mai plătit vreo 7-8 să salvez clubul. Am mai trecut şi printr-o insolvenţă, pentru că apăreau lucruri peste noapte" 

Cine preia clubul, pe lângă club, va lua baza de la Săftica, maşini, autocar, microbuze. În plus, vor avea dreptul să joace în Liga 1. La Săftica am investit în renovare o sumă importantă. Doar în terenul sintetic am băgat 200.000 de euro” -  Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Match Preview Dinamo - FCSB

VIDEO // Povestea ”măcelului” de la Constanța (2006) » Kickboxerul s-a ascuns în compartimentul de bagaje pentru a scăpa de jandarmi

Povestea ”măcelului” de la Constanța (2006) » Kickboxerul s-a ascuns în compartimentul de bagaje pentru a scăpa de jandarmi

Vezi și: 

DINAMO // Marius Șumudică deplânge situația „câinilor”: „E o mare problemă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  12 Februarie 2020, 23:02

Wow... Cenzura... Celor de la gsp nu le plac cuvintele ferentari si strehaia? Bine... Atunci am sa spun ca vin numai cei din emirate arabe unite... Un grup masiv din toate tarile golfului... Vre-o 30 de emiri cu camile cu tot!!!

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Februarie 2020, 22:32
Postat de Marian Ghergus pe 12 Februarie 2020, 15:46

Cine sa va ia spartilorin anys cand voi sunteti 300 de spectatori ?!

Voi vb ma ca ati fost 100 cu cliceniu cu tot cu stiuarzi

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  12 Februarie 2020, 22:27
Postat de blatistudinovidiu pe 12 Februarie 2020, 17:49

Evident “sistemul” e de partea celor pe care doar... o numesc Steaua... unii mai cu școala ii zic FC fcsb...

Si acolo o sa putrezeasca CSA . Nu le este rusine celor de la din armata sa sponsorizese echipa din bani publici . RUSUNE TOT COMUNISTI ATI RAMAS

Vezi toate comentariile (36)
Comentează