FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // VIDEO Ante Puljic le dă o veste excelentă „câinilor” înainte de Derby de România: „Voi continua și din vară”

Articol de - Publicat vineri, 14 februarie 2020 09:00

Ante Puljic, 32 de ani, vrea să rămână și după acest sezon la Dinamo, ca să joace din nou în play-off cu ”câinii”.

Ante Puljic s-a întors vara trecută în „Ștefan cel Mare” ca una dintre loviturile de imagine date de Dinamo în speranța că echipa va prinde play-off-ul. Ceea ce nu s-a întâmplat, "câinii" fiind pentru al treilea an consecutiv în play-out.

În ediția 2015/2016, fundașul, ajuns căpitanul echipei, a evoluat cu Dinamo în play-off, iar atunci a dat un gol, decisiv, cu FCSB în semifinalele Cupei României, calificând "haita" în finala, pierdută apoi la penalty-uri, cu CFR Cluj.

- Ante, îți mai aduci aminte de golul cu FCSB de acum 4 ani?
- Cum aș putea uita, a fost un moment extraordinar pentru mine, pentru Dinamo. N-a fost chiar atât de greu să înscriu, din câțiva metri, dar faza a fost deosebită, pentru că până să bag eu mingea în poartă, ai noștri au lovit bara, apoi portarul rivalilor a scos fantastic. În fine, a fost o bucurie uriașă.

- Ce-ar însemna pentru tine un nou gol cu rivalii? Mai ales că declarai în cantonament că tu ai refuzat FCSB în câteva rânduri, pentru că nu voiai să trădezi.
- Sper să dau gol și duminică, adică ar fi foarte frumos. Dacă voi repeta, voi fi foarte fericit. Cel mai important însă, noi, ca echipă, trebuie să câștigăm. N-am obținut rezultate bune în actualul sezon, iar derby-ul este momentul să ne revanșăm față de noi, față de fani.

- Te gândești deja la viitorul sezon, că poate reușiți atunci să vă calificați în play-off?
- Nu e doar ceea ce sper, este și ceea ce cred. Voi fi de la începutul pregătirii la echipă, o să putem să ne antrenăm cum trebuie și să demarăm bine. Trebuie să fim uniți.

- Asta înseamnă că rămâi și din vară.
- Mai am încă un an, 99 la sută voi fi aici. Eu vreau să continuu, să ducem Dinamo în play-off, apoi noi performanțe. Îmi doresc să fac multe lucruri frumoase cu acest club.

"Chiar mă simt ca un câine roșu. În primul rând, datorită suporterilor. M-au făcut mereu să mă simt special, să mă simt bine, mi-au oferit dragostea lor. Vreau să le ofer și eu momente extraordinare.
Să vină la meci, asta le transmit fanilor noștri, sunt cei mai buni din România și o să le oferim și noi o prestație prin care să fie mândri de noi"
Ante Puljic, fundaș Dinamo

DINAMO - FCSB // VIDEO Ante Puljic le dă o veste excelentă „câinilor” înainte de Derby de România: „Voi continua și din vară”

14meciuri a strâns croatul în actuala ediție pentru Dinamo, reușind un gol

5,18este media notelor din GSP pentru Puljic în actualul sezon

69 la sutădin meciurile în care a jucat fundașul le-a început în primul 11

Match Preview Dinamo - FCSB

Anghelache iese la atac și îl taxează pe Negoiță » 3 mari erori ale finanțatorului și o previziune sumbră despre vânzarea clubului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
creeperno999
creeperno999  •  14 Februarie 2020, 23:13

Respect

eugol
eugol  •  14 Februarie 2020, 11:23

"Ante Puljic, 32 de ani, vrea să rămână și după acest sezon la Dinamo, ca să joace din nou în play-off cu ”câinii”." - care troleaza haita prin redactie? :))

mariuss72
mariuss72  •  14 Februarie 2020, 11:21
Postat de Vladescu Mircea pe 14 Februarie 2020, 09:37

Toate rebuturile cu contracte expirate se dau razboinici si cand trebuie sa bata , o iau pe coaja !!!!Jenant , de asta si jucati la retrogradare , de buni ce sunteti !!!!

Jenant e sa-ti pui poza aia cu cap de porc***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează