FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1

video Ce notă a luat Baeten după golul de generic din Dinamo - FCU Craiova » Un dinamovist, cel mai slab de pe teren

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 07:47 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 09:34

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, 1-0, și ajunge la două victorii consecutive, fără gol primit, după un meci echilibrat, în care execuția belgianului William Baeten a făcut diferența.

Dinamo și FCU Craiova au avut o prestație modestă, oferind un fotbal cu puține faze de joc. Partida a fost decisă în minutul 64, după execuția spectaculoasă a lui Baeten (64), care a marcat cu un șut de la 20 de metri. 

Mijlocașul ofensiv a fost și ce mai bun om de pe teren. Acesta a fost notat cu nota 9 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare a meciului. Prestații apreciate au avut și alți doi olteni: fundașii Lacroix și Mascarenhas. Aceștia au primit 7

Învins și de FCU Craiova, Burcă a identificat problemele: „Prea puțină personalitate”
DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1
Învins și de FCU Craiova, Burcă a identificat problemele: „Prea puțină personalitate”

Homawoo, cel mai slab în Dinamo – FCU Craiova

De partea cealaltă niciun dinamovist nu a impresionat. Ghezali, Politic, Costin, Golubovic și debutantul Lucas Alves au primit nota 6.  

Cea mai mică notă a meciului a luat-o fundașul Josue Homawoo. Apărătorul de 25 de ani a fost ezitant în multe faze, fiind notat cu 4 de GSP.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a luat nota 5, în timp ce Dan Vasilică, interimarul de pe banca oltenilor, a fost notat cu 7.

Notele GSP după Dinamo – FCU Craiova

Ce notă a luat Baeten după golul de generic din Dinamo - FCU Craiova » Un dinamovist, cel mai slab de pe teren

Este un derby de peste 70 de ani acest Craiova - Dinamo. Se simte că Dinamo este un club puternic, chiar dacă au probleme financiare. E un club puternic, va deveni și mai puternic când își va face un nou stadion. Au un public fantastic. Dinamo poate face lucruri bune anul acesta.

- Adrian Mititelu jr

A fost un meci dificil, știam că jucăm împotriva unei echipe puternice, cu un antrenor extraordinar. Pasează, ies foarte bine din zona 1, știam că trebuie să suferim, să ne retragem deliberat și să încercăm să-i prindem pe contraatac. Lucrăm în fiecare zi la antrenament, acum ușor-ușor începem să fim mai pragmatici, stăm mai bine pe teren, închidem mai bine culoarele de pasă. Am schimbat lucrurile, ne apărăm în zonă mixtă și e mai bine de la meci la meci.

- Florin Drăgan, antrenor interimar FCU Craiova

VIDEO Baeten, gol de generic în Dinamo - FCU Craiova

Citește și: 

Anunțul făcut de Adrian Mititelu Jr. imediat după victoria cu Dinamo: „Plusăm!”

Drăgan și Vasilică leagă victoriile la FCU Craiova, dar sunt pregătiți să se dea la o parte: „Probabil săptămâna viitoare vine antrenor cu licență Pro”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (8)
FcUnicaCraiova
FcUnicaCraiova  •  17 Septembrie 2023, 18:04

Lupta Unica Craiova ! Am pierdut o lupta nu razboiul. Suntem aici , Unica Craiova ! Se va face dreptate ! Stiinta este Unica Craiova ! Hai Unica Craiova !!!

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  16 Septembrie 2023, 15:23
Postat de Titisor pe 16 Septembrie 2023, 14:39

cel mai slab dinamovist, din nou, Ahmet Bani... generatia asta de asa zisi fotbalisti, au doar aroma de talent, in rest doar aroganta indolenta si atat!

Vorbești de Coman!?

Titisor
Titisor  •  16 Septembrie 2023, 14:39

cel mai slab dinamovist, din nou, Ahmet Bani... generatia asta de asa zisi fotbalisti, au doar aroma de talent, in rest doar aroganta indolenta si atat!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează