FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1

Drăgan și Vasilică leagă victoriile la FCU Craiova, dar sunt pregătiți să se dea la o parte: „Probabil săptămâna viitoare vine antrenor cu licență Pro”

Florin Drăgan, antrenorul interimar de la FCU Craiova +15   FOTO
Florin Drăgan, antrenorul interimar de la FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 23:53 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 23:57

Florin Drăgan (43 de ani), antrenorul interimar de la FCU Craiova, a analizat partida cu Dinamo, câștigată de olteni cu 1-0, gol William Baeten.

Drăgan, parte din „conducerea colectivă” de la FCU Craiova, împreună cu preparatorul fizic Dan Vasilică, a explicat ce s-a schimbat în ultima vreme la formația din Bănie, care a legat două victorii impresionante, fără gol primit: 1-0 cu Dinamo, 4-0 cu Farul.

Avocatul lui Mario Iorgulescu susține că „victima era de 10 ori mai drogată” și că accidentul „nu a fost din vina lui Mario”
DECLARAȚII
Avocatul lui Mario Iorgulescu susține că „victima era de 10 ori mai drogată” și că accidentul „nu a fost din vina lui Mario”

Florin Drăgan, după Dinamo - FCU Craiova: „Am încercat să-i prindem pe contraatac”

„A fost un meci dificil, știam că jucăm împotriva unei echipe puternice, cu un antrenor extraordinar. Pasează, ies foarte bine din zona 1, știam că trebuie să suferim, să ne retragem deliberat și să încercăm să-i prindem pe contraatac.

Lucrăm în fiecare zi la antrenament, acum ușor-ușor începem să fim mai pragmatici, stăm mai bine pe teren, închidem mai bine culoarele de pasă. Am schimbat lucrurile, ne apărăm în zonă mixtă și e mai bine de la meci la meci”, a comentat Drăgan la OrangeSport.

Drăgan așteaptă un „principal” nou la FCU Craiova: „Avem nevoie de antrenor cu licență Pro”

Antrenorul interimar așteaptă ca staff-ul tehnic să fie completat cu un „principal” cu acte în regulă, adică un posesor de licență Pro. Drăgan se așteaptă ca patronul Adrian Mititelu să angajeze un A1 în perioada imediat următoare.

„Cu siguranță va veni un antrenor, probabil săptămâna viitoare. Avem nevoie de antrenor cu licență Pro. Eu sunt licențiat A, colegul meu, Dan (n.r. - Vasilică), la fel. Lucrurile sunt foarte simple la noi. Se muncește în echipă, Dan se echipă total de partea fizică, eu de ce înseamnă tehnic-tactic.

Noi suntem sub contract. Dacă se dorește, rămânem. Dacă nu, nu ar fi niciun fel de problemă, nu am fi primii antrenori demiși”, a spus Drăgan.

Tot din Liga 1: 

Adi Petre, din nou pe drumuri!? Fostul atacant al FCSB e pe făraș la echipa lui

Două faze la limită în UTA - U Cluj » „Centralul” a lăsat jocul liber: „I-a venit în picior!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează