LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Fenta lui Florin Prunea » Cum a driblat managerul situația penibilă de la cumpărături

Articol de — Joi, 12 Martie, 12:28

Florin Prunea (51 de ani) a driblat situația în care a fost fotografiat în treningul lui Poli Iași la cumpărături, pentru a lua „zarzavaturi pentru ciorba soției".

  • CONTEXT: La 3 zile de la eșecul cu Poli Iași, 0-1, contracandidată la retrogadare a lui Dinamo, Florin Prunea a fost surprins la cumpărături prin București în treningul moldovenilor (detalii, AICI)

Prunea a revenit cu o nouă reacție pe subiect, mult mai elegantă, în care a subliniat de ce nu putea folosi treningul lui Dinamo la shopping. A plusat cu un atac la Rednic: 

 „Cred că era o jignire pentru Dinamo dacă mă duceam în echipamentul oficial să fac piaţa. Nu ai cum să te duci la piaţă sau pe stradă în echipamentul clubului, aia e ţinuta oficială. Că am apărut în treningul Iaşiului, am fost la piaţă şi în treningul Craiovei, şi în treningul echipei naţionale, şi în al lui Bayern. 

Iaşiul pentru mine e special, cum este şi Craiova specială, cum este şi Dinamo specială, şi echipa naţională", a declarat Florin Prunea.

L-a atacat și pe Mircea Rednic: „Să nu mai cheltuiască banii aiurea ăştia care se laudă că au timp şi bani, că a zis unul că am timp şi bani şi mă ocup de el. O să mai apar în treningul Iaşiului, este un trening frumos".

CITEȘTE ȘI:Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (5)

demolarii  •  12 Martie 2020, 16:44

Fenta asta seamănă cu fenta din meciul cu Suedia din 1994. Atunci a primit gol, acum Rednic e oricum in avantaj. Dar cat a luat Prunea ca sa-l instaleze pe Mihalcea? Ca s-a cam zbătut să scape de Uhrin.....

Dorin Dorian  •  12 Martie 2020, 14:54

Cum e turco si pistolul.Asa patron asa angajat!

popicoo  •  12 Martie 2020, 14:06

Deci, pe argumentul mascariciului, este o jignire sa faca piata in treningul lui dinamo, dar nu este o jignire sa faca piata in treningul nationalei! prunea, acest negoita al conducatorilor din fotbalul rromanesc!

Vezi toate comentariile (5 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1