FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

FRF, măsură strictă privind reducerea răspândirii COVID-19: „Fără strângeri de mână”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 15:18

Federația Română de Fotbal a anunțat oficial că recomandă interzicerea strângerilor de mână, gest obișnuit înaintea partidelor de fotbal, în competițiile pe care le organizează.

  • Această măsură vine în contextul în care UEFA a interzis zilele trecute strângerile de mână înaintea partidelor din competiţiile europene, ca măsura de reducere a răspândirii coronavirusului. Decizia a fost adoptată la recomandarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Federația Română de Fotbal recomandă evitarea strângerilor de mână înaintea meciurilor din competițiile FRF, în conformitate cu sfaturile oferite de Organizația Mondială a Sănătății pentru a reduce transmiterea COVID-19.

În plus, FRF solicită ca igienizarea vestiarelor să se facă înainte și după fiecare antrenament sau meci, să se evite interacțiunea cu suporterii pentru autografe sau poze, iar plimbările să se facă doar în aer liber, în spații deschise”, este prezentat în comunicatul FRF.

  • Numărul deceselor în cazul epidemiei de coronavirus la nivel mondial a depășit valoarea de 4.000, în timp ce numărul cazurilor de infecție a sărit de 114.500, informeazăLibertatea.

Meciuri fără spectatori din cauza coronavirusului!

Din cauza epidemiei de Coronavirus, oficialitățile din România au decis să interzică adunările peste 1000 de oameni. Decizia afectează și meciurile din Liga 1, Liga 2, plus alte competiții sportive, dar și spectacole și alte evenimente.

VEZI ȘI:

Comisia de Disciplină a FRF va judeca evenimentele grave petrecute după Clinceni - Viitorul 2-3 » Ce riscă Academica

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
990543707685222
Florian Catalin Orleanu  •  10 Martie 2020, 22:39

da bre nea Cauciuc ... sti tu despre ce spun aici ... e vorba de culorile pe care le reprezinti ! Ce crezi ca ar spune nea Timar ? Cand esti la Dinamo esti numai cu Dinamo ! Noroc !

maccsero
maccsero  •  10 Martie 2020, 17:21

Frecție la picior de lemn. Dacă nu suspenzi transportul în comun și nu închizi spațiile comerciale restul e apă de ploaie.

andrei.f
andrei.f  •  10 Martie 2020, 16:33

Oare cand o sa ne anunte frf vre-un control antidoping ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează