FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima zi de exil pentru Steliano Filip și Cosmin Matei » Grupul renegaților se mărește

Cosmin Matei și Steliano Filip în Dinamo - Rapid 1-1 // foto: Imago Images
Cosmin Matei și Steliano Filip în Dinamo - Rapid 1-1 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 16:45 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 18:04

Steliano Filip și Cosmin Matei se antrenează separat de Dinamo, alături de Nica, Mihaiu, Neicuțescu, Moldoveanu, Dudea și Crețu, care nu mai intră în planurile de viitor ale antrenorului Mircea Rednic și ale clubului. 

Dinamo a început de ieri antrenamentele pentru a pregăti etapa cu Chindia, de lunea viitoare. Din nou speranțe, mai mult prin prisma faptului că duelul este acasă, în Ștefan cel Mare, după ce în deplasare formația roș-albilor a bifat nouă înfrângeri în actuala ediție.

Ruptură totală! Suporterii lui Dinamo trec la amenințări: „Meciul viitor îl aveți cu noi!”
DINAMO
Ruptură totală! Suporterii lui Dinamo trec la amenințări: „Meciul viitor îl aveți cu noi!”

Primii pe lista plecaților de la Dinamo 

Mircea Rednic a trecut la decizii drastice, iar de ieri Steliano Filip și Cosmin Matei se pregătesc în afara lotului cu care „Puriul” are de gând să atace confruntarea cu târgoviștenii. 

Tehnicianul a împărțit lotul în două grupe, A și B - Gabi Torje s-a pregătit cu titularii, chiar dacă e suspendat pentru următoarea etapă din cauza cumului de cartonașe - , iar cei doi „exilați” s-au antrenat după-amiază într-o companie cu alți fotbaliști ce au meciuri și goluri la nivelul Ligii 1, dar de care Dinamo vrea să scape fiindcă nu mai intră de ceva vreme în planurile de viitor ale formației.

Conform surselor GSP.ro, Filip și Matei s-au antrenat alături de Costi Nica, Alin Dudea, Geani Crețu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu

Bucureștenii vor discuta cu aceștia, în pauza competițională, fie rezilierea contractelor, fie împrumutul lor. Mai ales că oficialii dinamoviști au transmis că trebuie să mai elimine cel puțin 7 fotbaliști din „organigrama” echipei, pentru a se încadra în limitele bugetului. 

Nici jucătorii care sunt acum în grupa A nu sunt lipsiți de emoții, inclusiv dintre cei aduși de Rednic, fiindcă se va face o evaluare a lor, iar cei ce nu corespund vor avea contracte desfăcute.

Steliano Filip: „Nu mă tem de nimic”

Revenind la cei doi renegați, Steliano Filip a avut o primă reacție în social media, după ce a fost exclus din lot. „Omul cu adevărat bun este acela care ar fi putut să facă rău, dar nu a făcut” și „Mă încred în Dumnezeu și nu mă tem de nimic. Ce pot să îmi facă niște oameni?” au fost cele două mesaje transmise de fotbalist pe InstaStory. 

În urmă cu două săptămâni, fostul internațional a mai avut o dispută cu Rednic, așa cum a deconspirat și antrenorul, acesta din urmă transmițând că Stelu i-a transmis că nu poate evolua decât fundaș stânga. „S-au născut titulari, deși ei nu înțeleg că nu pot anumite lucruri”, a reacționat Rednic înaintea confruntării cu FC U Craiova (0-0), iar Filip a fost trimis în tribune.

14 meciuria jucat Steliano Filip în tricoul „câinilor” în această ediție

10 partidea adunat Cosmin Matei în actuala ediție, având un gol

Iuliu Mureșan vine azi la echipă 

Administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, va sosi astăzi la Săftica pentru a le vorbi jucătorilor, alături de Mircea Rednic. Conducătorul grupării va oferi fotbaliștilor mesajul oficial al staff-ului administrativ, unul care îl susține pe tehnicianul în exercițiu. Mureșan a explicat încă din week-end că va merge să discute personal cu fotbaliștii, ceea ce se va întâmpla în cantonamentul de la fosta bază SRI. 

„Am un mesaj pentru jucători, dar prefer să le spun lor personal, în vestiar, față în față, bărbătește. Oricum, nu sunt uniți, nu este OK, iar acest detaliu se vede. Încercăm să-i unim. Jucătorii luați individual sunt mult peste locul din clasament, dar, ca echipă, cu mult sub nivelul valorii. Sunt cauze pe care le vom analiza”, a comentat Mureșan pentru GSP.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Continuă tărăboiul la Dinamo » Comunicat dur al suporterilor: „Obiectivul unora dintre jucători nu e salvarea de la retrogradare, ci înlocuirea antrenorului”

E convins că sfârșitul lui Dinamo e aproape: „SIGUR se desființează, e în comă!” + „Au adus jucători expirați. Bătrânii nu pot alerga, tinerii n-au valoare!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
dvd1
dvd1  •  07 Decembrie 2021, 11:25

care "jucatori"? Aia nu sint niciodata jucatori. Mai bine s-ar apuca sa mature strazile desi cel mai probabil nici acolo nu sint buni. Afara cu toti inclusiv Rednic (nici ala nu e antrenor). Stati sa vedeti etapa urmatoare: o noua infringere sigura. Dinamo trebuie sa se retraga pe loc din campionat. S-a terminat, pina aici a fost

dragdim
dragdim  •  07 Decembrie 2021, 04:05
Postat de dinamo_forever_77 pe 06 Decembrie 2021, 19:20

Foarte bine procedeaza Rednic. Asta trebuia facut de mult! Sper ca la iarna sa se faca o reimprospatare a lotului si aici voi merge pe mana lui Rednic.

Ai dreptate, dar pana acum jucătorii au tot fost mințiți și duși cu zăhărelul. Discursul măreț al lui Muresan și momentul zero trebuia sa se întâmple in Februarie, dar știm cu toții cu a procedat sfântul Board. Adevarul trebuia spus in vara si trebuiau lăsați sa plece cei care nu erau de acord cu noile condiții si nu ajungeam in situația asta, cu jumătate de echipa bosumflată. Sper sa își dea seama sfânta treime ca un club nu se conduce ca o galerie, înainte sa fie prea târziu.

cornelconasu
cornelconasu  •  06 Decembrie 2021, 23:27

Cred că Matei, Mihaiu și Dudea ar trebui pastrați ! Dudea a jucat o perioadă la Astra și a făcut-o foarte bine deci...poate ! Matei este singurul din lot care poate să facă un driblig 1/1, iar Mihaiu e tânăr și poate da mai mult cu muncă și curaj (campionatul ăsta a dat un gol și a scos un penalty), oricum e peste cei trei adusi pe post de atacant !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează