FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a pus piciorul în prag » Doi dinamoviști importanți, scoși din lot

Steliano Filip, Cosmin Matei și Gabriel Torje // foto: Instagram @ Steliano Filip
Steliano Filip, Cosmin Matei și Gabriel Torje // foto: Instagram @ Steliano Filip

Articol de - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 16:50 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 17:31

Fundașul stânga Steliano Filip (27 de ani) și mijlocașul Cosmin Matei (30), două dintre numele cu greutate din vestiarul lui Dinamo, au fost excluși din lotul principal al echipei de antrenorul Mircea Rednic (59).

Ruptura dintre antrenorul Mircea Rednic și o parte dintre jucătorii lui Dinamo se adâncește. Astăzi, la două zile după eșecul cu Academica Clinceni, scor 0-1, în care Steliano Filip și Cosmin Matei au fost integraliști, cei doi au fost trimiși de Rednic să se antreneze separat.

Și-au bătut joc de banii lui Rednic » Oferta all-inclusive pierdută de jucătorii lui Dinamo
DINAMO
Și-au bătut joc de banii lui Rednic » Oferta all-inclusive pierdută de jucătorii lui Dinamo

Mircea Rednic i-a scos pe Steliano Filip și Cosmin Matei din lotul A! 

Potrivit Fanatik, „Puriul” este nemulțumit de atitudinea lui Steliano Filip, în vreme ce Cosmin Matei l-a făcut să-și piardă răbdarea prin evoluțiile sale. Experimentatul mijlocaș a fost notat cu 3 de către Gazeta Sporturilor pentru prestația cu Clinceni!

Conducerea lui Dinamo a confirmat pentru GSP.ro că cei doi au fost excluși din lotul A al echipei, din care vor fi aleși jucătorii pentru meciul din următoarea etapă. Lor li s-a transmis că pentru moment vor face parte din lotul B, care se pregătește separat, după-amiaza.

Decizia luată astăzi de Rednic servește drept o atenționare pentru cei doi. Cert este că aceștia nu vor face parte din lot pentru meciul din etapa următoare, cu Chindia Târgoviște (13 decembrie). 

Steliano Filip: „Puțini sunt oamenii ce au învățat să prețuiască prietenia”

Steliano Filip și Cosmin Matei au o relație apropiată, în grupul lor restrâns aflându-se și Gabriel Torje. Cei 3 s-au fotografiat împreună în urmă cu 3 zile, poza fiind publicată de Steliano Filip pe contul personal de Instagram.

„Puțini sunt oamenii ce au învățat să prețuiască prietenia”, a scris apărătorul de bandă.

Steliano Filip a revenit la Dinamo în ianuarie 2021, în vreme ce Cosmin Matei a fost transferat în septembrie, imediat după ce interdicția pe care „câinii roșii” o aveau la transferuri a fost ridicată. Matei a înscris un singur gol de la revenirea la Dinamo, în Cupă, cu Ripensia.

VIDEO » Andrei Radu, declarații tari după Clinceni - Dinamo 1-0

Mai multe știri despre Dinamo: 

Un clasic al lui Dinamo a izbucnit în plâns la telefon!: „Luați-vă catrafusele și săpați munții pentru autostrăzi!”

Rednic, uite cine te-a bătut! » „Fără indicații tactice. Ați văzut ce simplu e?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Decembrie 2021, 18:53
Postat de peterjason pe 05 Decembrie 2021, 22:10

deci sorescu si torje sunt cei care au pornit razboiul impotriva lui redmic. si redmic ii scoate din lot pe filip si matei :)) ha ha ha. faliment.

Sorescu nu a fost dat afara pt ca mai are 3 meciuri si pleaca de la Dinamo. E singurul care are un pic de valoare comerciala, desi din vara pana acum banuiesc ca i s-a prabusit cota. Torje trage cat poate de el, are si vreo 3-4 goluri, macar sa fii facut si ceilalti cat a facut el.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Decembrie 2021, 18:50
Postat de zorrozabal pe 06 Decembrie 2021, 09:57

Pai tot Rednic l-a(re)adus pe Cosmin Matei!Si a mai adus vrea 7-8 „invalizi”!Iar acum-dupa 4 luni-constatam ca nu a obtinut nici o victorie si ca tot el...se plange ca jucatorii nu au valoare!

Te inseli cu Matei, era deja la echipa cand a venit si Rednic. Muresan l-a adus. Eu sunt impartit oricum, a facut si bune si rele. Dar aia ca nu da pase, nu tine! In primul rand e pus sa joace prea in spate, in al 2lea rand nu iese nimeni la pasa si la combinatii. Unii se lipesc de tuse, altii de adversari samd

318812238881711
Marco Marco Popa  •  06 Decembrie 2021, 10:59

culmea, cu salarii platite la zi si ei se plimba pe teren si dau pase lateral si inapoi... iliev, pinto ,torje, atat sa ramana, restul sunt exct cum zice d dragomir, expirati. intrebarea este, de unde aduci altii? si cat de buni, data fiind situatia clubului.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează