FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 1-0

Academica Clinceni - Dinamo 1-0. Notele GSP reflectă rușinea suferită de „câini” » Mircea Rednic are 7 „corigenți”

Clinceni - Dinamo 1-0 // foto: GSP +27   FOTO
Clinceni - Dinamo 1-0 // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 08:18 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 09:34

Învinsă și de Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1, scor 0-1, Dinamo rămâne fără victorie în campionat din luna august!

  • Academica Clinceni a obținut prima victorie a sezonului, chiar după „ruptura” cu antrenorul Ionuț Chirilă.
  • Dinamo, penultima în Liga 1, mai are doar două puncte avans față de „lanterna roșie”.

Deși administratorul special Iuliu Mureșan anunțase despre meciul cu Academica Clinceni că „până și un egal ar fi dezastruos”, dinamoviștii nu au fost în stare să obțină nici măcar un punct din confruntarea cu Clinceni.

Marea parte a titularilor aleși de Mircea Rednic s-au prezentat dezolant, astfel că nu au reușit să străpungă cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 39 de goluri încasate.

Notele GSP după Clinceni - Dinamo 1-0 

Iar notele lor din Gazeta Sporturilor de astăzi sunt pe măsură. Niciun dinamovist nu trece de 5, fie că este vorba despre titulari sau despre jucători intrați pe parcurs. Iar nu mai puțin de 7 jucători sunt „corigenți”!

Nunic, Itu și Cosmin Matei au primit nota 3, în vreme ce Ivanovski, Răuță, Steliano Filip și Gabriel Torje au fost notați cu 4. În nota jucătorilor s-a prezentat și antrenorul Mircea Rednic, „recompensat” cu 3.

Situația arată mult mai bine în tabăra adversă, unde singurii jucători cu note sub 6 sunt De Amorim și Bilali. Academica are chiar un fotbalist cu 8, căpitanul Patriche, autorul unicului gol al meciului. Aceeași notă i-a revenit și antrenorului care a ocupat golul lăsat de îndepărtarea lui Ionuț Chirilă, John Ene.

Academica Clinceni - Dinamo 1-0. Notele GSP reflectă rușinea suferită de „câini” » Mircea Rednic are 7 „corigenți”

E lipsă de calitate în fața porții. Ai situații și nu poți să o bagi în poartă. Echipa joacă, ajunge în față. În repriza a doua ne-a fost foarte greu, n-am jucători care să-mi elimine om din joc. Au venit centrări, dar Deian a scăpat de vreo două ori, a dat în fața porții, dar n-a fost nimeni acolo.

Nu vreau să dau vina pe nimeni, dar poate asta e ceea ce pot ei să joace. Am schimbat, le-am dat posibilitatea tuturor să joace...

- Mircea Rednic, antrenor Dinamo 

VIDEO » Andrei Radu, declarații după înfrângerea cu Clinceni

Mai multe știri despre Clinceni - Dinamo: 

Oficialii Academicii dezvăluie cum au fost motivați jucătorii pentru meciul cu Dinamo: „Azi au avut primă substanțială”

În genunchi! „Câinii”, dărâmați după eșecul cu Academica Clinceni: „E rușinos”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dd_696
dd_696  •  04 Decembrie 2021, 16:30

Da-i AFARA, Mircea!!!! direct!***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  04 Decembrie 2021, 14:18

Ba jurnalisti prosti, bine ca nu v-ati facut profesori.Multi elevi ati fi nenorocit cu ,,aprecierile'' voastre. Pai pe ce i-ati dat nota 8 lu' John ba prostilor daca el cu gura lui a declarat ,,nu e meritul meu, nu le-am dat nicio indicatie tactica''.? Si atunci,care e meritul lui? Apoi, de ce Rednic a primit 3, desi echipa a jucat binisor?Faptul ca mingea n-a vrut sa intre-n poarta nu i se poate imputa antrenorului. Sunteti niste penibili care credeti ca pricepeti ceva din fenomenul asta

dvd1
dvd1  •  04 Decembrie 2021, 11:00

nu 3 merita ci -3 si asta absolut toti. Pt 3 faci ceva astia nu fac nimic asa ca -3. Retrogradare garantata mai mult de 100% atit e de zis. S-a terminat cu Dinamo pina aici a fost

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close