FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 1-0

Rednic și-a desființat din nou jucătorii și anunță: „E timpul să plece!”

Academica Clinceni - Dinamo 1-0. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, nu are de gând să demisioneze și are un mesaj pentru jucători: „E rândul lor să plece!”. +27   FOTO
Academica Clinceni - Dinamo 1-0. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, nu are de gând să demisioneze și are un mesaj pentru jucători: „E rândul lor să plece!”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 23:23 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 23:27

Academica Clinceni - Dinamo 1-0. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, nu are de gând să demisioneze și are un mesaj pentru jucători: „E rândul lor să plece!”.

  • Academica Clinceni a obținut prima victorie a sezonului, chiar după despărțirea de Chirilă.
  • Dinamo, penultima în Liga 1, mai are doar două puncte avans față de „lanterna roșie”.
  • „Câinii” nu au mai câștigat de o jumătate de campionat, adică de la meciul din tur cu Academica, 3-1 pe 2 august.

„Fotbalul se joacă pe goluri. Am făcut o repriză foarte bună. Am avut 7 cornere în prima repriză, băteam de la un corner la altul. Ei au avut un corner, au înscris. A fost o greșeală de marcaj la golul lor. Am dominat, dar nu e suficient. Trebuie să avem 20 de ocazii ca să putem marca...”, și-a început Rednic discursul.

În genunchi! „Câinii”, dărâmați după eșecul cu Academica Clinceni: „E rușinos”
CLINCENI - DINAMO 1-0
În genunchi! „Câinii”, dărâmați după eșecul cu Academica Clinceni: „E rușinos”

Mircea Rednic, antrenor Dinamo: „Poate asta e calitatea jucătorilor mei”

Apoi, „Puriul” a vorbit despre lipsa de valoare a jucătorilor lui Dinamo:

E lipsă de calitate în fața porții. Ai situații și nu poți să o bagi în poartă. Echipa joacă, ajunge în față. În repriza a doua ne-a fost foarte greu, n-am jucători care să-mi elimine om din joc. Au venit centrări, dar Deian a scăpat de vreo două ori, a dat în fața porții, dar n-a fost nimeni acolo”.

Iar Rednic a continuat: „Nu vreau să dau vina pe nimeni, dar poate asta e ceea ce pot ei să joace. Am schimbat, le-am dat posibilitatea tuturor să joace...”.

Mircea Rednic, antrenor Dinamo: „E rândul jucătorilor să plece!”

Rednic e deranjat de faptul că fotbaliștii lui își reproșează unul altuia nereușitele echipei: „Le-am spus să fie pozitivi, unul e mai deștept decât altul. Nu, toți suntem de vină! Trebuie să înțeleagă că dacă nu formează o echipă, o să fie greu”.

Întrebat cât mai rezistă, Rednic a declarat că jucătorii vor fi cei care vor pleca:

N-am venit ca să cedez rapid. Nu plec! Jucătorii să înțeleagă că au plecat antrenori, acum e rândul lor să plece! De doi ani sunt aceleași rezultate. Antrenorii ce să facă, să aducă mingea în fața porții? Păi, o aducem! Ratăm singuri cu portarul”.

Unii sunt supărați când nu joacă, dar când intră în teren nu prea arată nimic. Șușotesc, stânga, dreapta. Nu e ok. Să fie uniți. Depind unii de ceilalți
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Cele mai tari imagini din Clinceni - Dinamo 1-0:

+23 FOTO

Dinamo și Academica Clinceni, la retrogradare

Citește mai multe știri despre Dinamo și Clinceni:

Confuzie la Dinamo » Iuliu Mureșan îl contrazice indirect pe Zăvăleanu: „Pleacă 4-5 jucători, dar vin alții”

Ce face Ionuț Chirilă înainte de meciul cu Dinamo: antrenorul a fost fotografiat în București + surpriză pe foaia de meci

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (75)
dd_696
dd_696  •  04 Decembrie 2021, 19:24

NOI, suporterii adevarati, CEREM PLECAREA IMEDIATA A JUCATORILOR DE LIGA A 3-A DE LA DINAMO! (PLUS PLECAREA *** din echipa!)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  04 Decembrie 2021, 12:42
Postat de zorrozabal pe 04 Decembrie 2021, 07:47

Ce zice domnul Rednic?Ca nu are cine sa o bage in poarta!Pai asta vedem si noi!Dar el zice ca vinovati sunt jucatorii!Numai jucatorii!Pai el,antrenorul,ce rol are?De ce nu baga un varf de careu-cum era Montini-sau macar un pivot- cum era Nemec?Sa zicem ca antrenorul nu este vinovat de ratarile atacantilor(cu toate ca si acolo putem vorbi de presiune)!Dar e un lucru unanim acceptat chiar de catre antrenori ca de...aparare raspunde...antrenorul!Ori domnul Rednic a fost foarte iritat cand o reportera l-a intrebat- de ce Dinamo a luat 39 de goluri si cum explica el ca aproape jumatate(17),au fost luate...din faze fixe(cum s-a intamplat si in meciul cu Academica)!Rednic s-a multumit sa zica:„Greseala de marcaj”!Adica numai jucatorii sunt vinovati!Dar el,el Rednic,la antrenamente ce exerseaza?

Pai Bonetti -cu juniorii macar a obtinut doua victorii!Si daca ar fi avut si el in poarta pe Iliev-in locul parodiei alea de Esanu-si pe Andre Pinto stoper-Dinamo in mod sigur ca ar fi avut macar tot atatea puncte ca Rapid!

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  04 Decembrie 2021, 12:15
Postat de dinamo_forever_77 pe 04 Decembrie 2021, 09:02

Cand nu ai jucatori...nu poti face minuni. Sa nu uitam de ce a plecat Uhrin! Si nu din cauza banilor. Si-a dat si el seama ca nu are cu cine. Ce a facut Sumudica cand a ajuns la echipe fara jucatori de valoare? A dat CHIX. Ce a facut Reghe unde nu a avut jucatori? A dat CHIX. Ce face Petrescu acolo unde nu are jucatori? A dat CHIX!!!! Cine a fost aseara cel mai bun de pe teren? Un pusti de 17 ani!!! Unde sunt "vetereanii" lui DINAMO ? Jucatori platiti la zi? Ca nu-s in stare sa faca un dribling, sa scoata un om din joc. Jucatorii adusi de Rednic la DINAMO in mijlocul sezonului, fara bani de transfer, era logic ca o sa dureze pana sunt pusi la punct cu pregatirea. In afara de Torje (care aseara a dezamagit), ce alt veterean a demonstrat ceva in fotbal pe la alte echipe? NICIUNUL iti zic eu. Pentru ca sunt jucatori de DUZINA. In fond niste *** platiti cu foarte multi bani.

te contrazici singur, jucatorii de acum de la echipa sunt in mare parte adusi cu acordul lui redmic, deci, despre ce vorbim ???? tu, esti capabil sa intelegi ceva ???

Vezi toate comentariile (75)
Comentează