FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Și-au bătut joc de banii lui Rednic » Oferta all-inclusive pierdută de jucătorii lui Dinamo

Mircea Rednic, antrenor Dinamo // foto: GSP +27   FOTO
Mircea Rednic, antrenor Dinamo // foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 15:57 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 16:21

Mircea Rednic le promisese jucătorilor lui Dinamo o primă consistentă și două zile libere dacă aceștia aveau să o învingă pe Academica Clinceni în etapa 18. „Câinii roșii” n-au fost capacitați nici așa, ei fiind învinși la limită de „lanterna roșie” a Ligii 1, scor 0-1.

Metodele lui Mircea Rednic nu dau roade la Dinamo. Revenit la cârma echipei în urmă cu două luni, „Puriul” n-are nicio victorie în cele 9 meciuri oficiale pe care le-a disputat ca antrenor al alb-roșilor. Iar cea mai recentă înfrângere, 0-1 cu Academica Clinceni, este una dintre cele mai rușinoase. 

Iuliu Mureșan recunoaște conflictul mocnit dintre Rednic și jucători: „Sunt probleme. Vreau să transmit personal un mesaj în vestiar”
DINAMO
Iuliu Mureșan recunoaște conflictul mocnit dintre Rednic și jucători: „Sunt probleme. Vreau să transmit personal un mesaj în vestiar”

Promisiunile lui Mircea Rednic n-au avut efect 

Evoluția slabă a dinamoviștilor, notată cu calificative de la 3 la 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi, este cu atât mai ciudată având în vedere faptul că Mircea Rednic făcuse o serie de eforturi pentru a-și capacita „elevii”.

Sursele GSP transmit că Rednic le promisese jucătorilor o primă totală de 10.000 euro pentru victoria cu Clinceni, plus două zile libere! Abordarea „Puriului” nu a dat însă roade.

În plus, antrenorul lui Dinamo a încercat să-i ajute pe jucători și în zilele premergătoare meciului. Înaintea partidei de la Giurgiu, Rednic a contribuit la cazarea echipei la Domeniul Greaca, un resort de lux situat la aproximativ 45 de kilometri de oraș, considerând că jucătorii ar fi astfel mai odihniți pentru duelul cu ilfovenii.

Per total, Rednic, de voie, de nevoie a investit deja 20.000 de euro la echipă, pentru diverse acțiuni și cheltuieli.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo are în acte un imn de 15.000 de euro. Fanii au și uitat de el!

Steliano Filip, prăbușit după o nouă înfrângere a lui Dinamo: „Este tragic unde s-a ajuns”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
1560202554068009
Victor Ioan Ihnatiuc  •  05 Decembrie 2021, 13:27
Postat de creeperno115 pe 04 Decembrie 2021, 22:38

Daca nici platiti la zi si cu prime nu joaca fotbal, ar merita o intalnire cu Ganea si Kirita

Și Leo Grozavu ca să fie staful complect!

roaitavasile
roaitavasile  •  05 Decembrie 2021, 03:37
Postat de creeperno115 pe 04 Decembrie 2021, 22:38

Daca nici platiti la zi si cu prime nu joaca fotbal, ar merita o intalnire cu Ganea si Kirita

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1102777823132733
Tonel Gotu  •  05 Decembrie 2021, 02:09

Portar.. Nu are portar.. Nusi salveaza echipa niciodata pe meci.. nu iese la cornere.. etc etc Ce simpla e problema .. Dinamo joaca.. nu are portar sa offered si incredere evhipei.. Cand stii ca ai baza in poarta ca mijlocas iti mai permiti ca sa nu mai faci faza defensiva la fiecare atac al adversarrului si pe faza de tranzitie ai superioritate numerica .. Dar cred ca stir si Rednic . Astea sunt lucrative elementary pt un antrenor ca mine .. altceva:)))))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează