FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Final de drum pentru negocierile cu spaniolii » Ioan Andone a făcut anunțul: „S-a încheiat!”

Dinamo a fost aproape de a ajunge pe mâinile unui fond de investiții spaniol
Dinamo a fost aproape de a ajunge pe mâinile unui fond de investiții spaniol

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 17:52

Ioan Andone (60 de ani), a dezvăluit ultimele informații din negocierile purtate de finanțatorul Ionuț Negoiță (46) cu fondul de investiții spaniol pentru cedarea lui Dinamo.

Conform spuselor „Fălcosului”, actualul finanțator al lui Dinamo nu a ajuns la un consens cu investitorii spanioli.

Din ce știu eu, s-a încheiat. Ionuț nu a acceptat. Două luni de zile s-au tot verificat acte... Negoiță trebuia să ceară ce voia. Că nu are încredere în spanioli. Că spaniolul nu are bani, că se aude că are conturile blocate... când ăla are 7 proprietăți și a făcut un centru sportiv superb la Marbella. 

E căzută negocierea, din câte am înțeles. Au plătit societate de avocați, de contabilitate, avocați, au trimis contractele, s-au tradus aceste contracte, pierdere de timp”, a dezvăluit Ioan Andone în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

„Joi am înțeles că a avut un acord cu el. Atunci s-au dat contractele. După aia nu știu ce s-a întâmplat. Nu a mai vrut să comunice Ionuț, nu a mai răspuns la telefon. După aia a dat declarația aia că nu au bani, nu știu de unde. Nici nu a fost vorba de vreo garanție, din câte am înțeles eu”
Ioan Andone

Ioan Andone: „M-a deranjat ce a spus Negoiță”

Ioan Andone a răspuns și atacului lansat în urmă cu câteva zile de Ionuț Negoiță, care a criticat în termeni duri atât investitorii spanioli, cât și implicarea „Fălcosului”.

„Da, m-a deranjat ce a spus Negoiță, pentru că eu am vrut să fac bine clubului Dinamo. Eu sunt bogat pentru mine și familia mea. Dacă aveam bani să țin Dinamo, țineam Dinamo. Îți trebuie 100-200 de milioane de euro ca să ții Dinamo”, a precizat Andone.

VIDEO. Toni Curea spune că partea spaniolă care dorește să cumpere Dinamo a acceptat condițiile puse de Ionuț Negoiță

Citește mai multe știri despre Dinamo:

PCH, reacție după ce a expirat ultimatumul primit de Ionuț Negoiță! Fanii și-au făcut planul: „Acum e momentul”

Situația la zi la cluburile din Liga 1 » O singură echipă nu a făcut testul pentru coronavirus + boicot menținut în play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
ray51
ray51  •  20 Mai 2020, 11:42

Ce sustinere are Negoita ca sa-si bata joc de un club precum Dinamo? Andone, Lupu, Rednic si mai ales Dinu nu cunosc realitatea? Sau vreun general meaist?...

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  20 Mai 2020, 11:23

Ramane cum am stabilit. Dinamo se va vinde cand voi face eu rost de bani. Mai imi trebuie un leu. Sumele pentru platile restante, amenzi, penalitati, salarii, taxe, impozite, imprumuturi, etc le am

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  20 Mai 2020, 10:31

Eu cred ca Andone cu Rednic un cuplu care a scris istorie la Dinamo ar trebui sa preia clubul +2-3 0ameni cu bani sau chiar cu Cristi Borcea

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close