FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Flavius Stoican s-a „faultat” singur, în încercarea de a-și susține punctul de vedere: „Ați văzut ce a făcut Bayern”

Flavius Stoican, antrenor Dinamo
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Articol de , - Publicat joi, 17 februarie 2022 11:46 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 12:57

Înainte de Dinamo - Gaz Metan, Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul „câinilor roșii”, a oferit drept exemplu meciul tur din optimile Champions League între Red Bull Salzburg și Bayern Munchen, 1-1, în încercarea de a demonstra că niciun meci nu mai este ușor.

Pe Dinamo o așteaptă un meci facil, cel puțin pe hârtie, cu Gaz Metan. Sibienii au rămas cu doar 8 jucători cu experiență, lotul fiind completat de juniori. Totuși, Flavius Stoican spune că „niciun meci nu este ușor” și își avertizează jucătorii să nu strice parcursul început la Arad, unde bucureștenii au remizat alb.

Pentru a-și susține punctul de vedere, Stoican a dat drept exemplu meciul dintre RB Salzburg și Bayern Munchen, echipe care au remizat miercuri seara în manșa tur a optimilor de finală ale Champions League. Stoican a spus despre nemți că au obținut cu dificultate un punct, deși meciul s-a jucat într-o fază eliminatorie, unde nu sunt puse în joc puncte.

Flavius Stoican: „Am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!”
DINAMO
Flavius Stoican: „Am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!”

Flavius Stoican: „Bayern abia a reușit să smulgă un punct”

„Niciun meci nu este ușor, indiferent de adversar, de componența acestuia. Drept dovadă, aseară, Bayern Munchen, o echipă foarte mare, abia a reușit să smulgă un punct la o echipă mai slab cotată. Atunci, cred că și la jucătorii foarte mari există o automulțumire. Este important să învățăm din toate acestea.

Nu vreau să stricăm ceea ce am făcut la Arad. Cu o victorie, încrederea lor va fi mult mai mare.

În general, în subconștientul fotbaliștilor există o încredere mai mare decât ar trebui doar pentru că joacă împotriva unei echipe cu probleme mari, există automulțumirea. Eu vreau ca jucătorii mei să fie conștienți că vom avea un meci foarte important, nu vreau să mergem pe varianta că noi suntem favoriți, iar ei outsideri. Nu o să fie cazul să tratăm meciul superficial”, a declarat antrenorul lui Dinamo în cadrul unei conferințe de presă.

În meciul din Champions League la care Stoican s-a referit, austriecii au deschis scorul în minutul 21, prin Adamu, iar Bayern a egalat abia în minutul 90, prin Kingsley Coman.

Mai multe știri din Liga 1: 

De la „lotul Nețoiu”, la „lotul Gaz Metan” » Cum s-a transformat Dinamo în decurs de 20 ani

Stoican anunță ce se întâmplă cu „renegatul” Steliano Filip: „Avem nevoie de el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  17 Februarie 2022, 19:30

Bayern chiar a luat un punct, dar la coeficientul de țară.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  17 Februarie 2022, 19:28
Postat de dragdim pe 17 Februarie 2022, 15:18

Dinamo e Bayern sau Salzburg ? Nu prea e clar domnul antrenor-povestitor.

Dinamo e Bayern. Dinamo e favorită cu Mediaș ca Bayern cu Salzburg.

tororosso
tororosso  •  17 Februarie 2022, 17:26

Cap are ! ...minte ce-i mai trebuie ! Stoicane ... să faci o comparație ca valoare dar și ca partidă între RB Salzburg și Bayern Munchen duce la paranoia . Speech-urile sale ținte în fața oglinzi duce la ideea unui om fără discernământ care confundă deseori oaia cu țapul .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează