FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican: „Am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!”

Flavius Stoican, antrenor Dinamo
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Articol de , - Publicat joi, 17 februarie 2022 11:01 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 12:22

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, a prefațat partida cu Gaz Metan Mediaș și a vorbit despre situația generală a clubului. „Vrem să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc”, spune „principalul” penultimei clasate. 

  • Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, 18 februarie, de la ora 19:55. Partida va fi live pe GSP.ro, în direct la TV pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport +.

Vineri, Dinamo va primi vizita unei echipe abia-încropite. Gaz Metan a rămas cu doar 8 jucători importanți, dintre care 2 cu memorii depuse și gândul la plecare! Chiar și așa, Stoican face un apel la prudență. El spune că vrea să continue linia începută la Arad, unde Dinamo a remizat cu UTA, 0-0, deși a încheiat meciul cu doar 9 jucători.

Trei foști dinamoviști, suspendați pentru blat! + Jucătorul despre care GSP a dezvăluit că s-a deghizat în arbitru într-un alt caz de meciuri trucate, pedepsit și el
VERDICT
Trei foști dinamoviști, suspendați pentru blat! + Jucătorul despre care GSP a dezvăluit că s-a deghizat în arbitru într-un alt caz de meciuri trucate, pedepsit și el

Flavius Stoican, înainte de Dinamo - Gaz Metan: „Nu vom trata meciul superficial”

„Ceea ce vreau să transmit este faptul că vreau să mergem pe continuitate. Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios, în acesta care urmează trebuie să mergem pe linia începută la Arad. Mă refer la dorință, încredere și sacrificiu. Am obținut un punct foarte important, chiar dacă am jucat în inferioritate numerică. Sacrificiul de care au dat dovadă acești băieți trebuie să continue. Am obținut doar un punct de moral, de încredere.

Vineri sunt convins că vom vedea pe teren o echipă a noastră care vrea să meargă pe aceeași linie, de sacrificiu, dorință, încredere și entuziasm. Nu vreau să stricăm ceea ce am făcut la Arad. Cu o victorie, încrederea jucătorilor va fi mult mai mare.

În general, în subconștientul fotbaliștilor există o încredere mai mare decât ar trebui. Doar pentru că joacă cu o echipă cu probleme mari, există automulțumirea. Eu vreau ca jucătorii mei să fie conștienți că vom avea un meci foarte important, nu vreau să mergem pe varianta că noi suntem favoriți, iar ei outsideri. Nu o să fie cazul să tratăm meciul superficial”, spune Stoican. 

Doar Grădinaru este în lotul echipei, ieri (n.r. - miercuri) s-a antrenat, astăzi îi așteptăm pe Vlad Morar și Gabriel de Moura. În funcție de starea lor, voi decide dacă vor face parte din lotul de 20. 

Suntem în discuții avansate cu Irobiso, rămâne de văzut dacă se va ajunge la un acord. Trebuie să-și regleze situația cu cei de la Gaz Metan.

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo 

Flavius Stoican: „Dinamo, cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!”

„Acum ceva timp, majoritatea ne dădea șanse foarte mici. Noi luptăm, muncim și suntem atenți psihic la ceea ce înseamnă Dinamo București. Eu, împreună cu Florin Răducioiu, Iuliu Mureșan, Răzvan Zăvăleanu și jucătorii am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc! 

Suntem atenți doar la ceea ce vom face de acum încolo, indiferent de ce se spune. Chiar dacă acum șansele noastre sunt mai mari, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Nu mă bucură răul altora. Fapte multe, mai puține vorbe”, a mai transmis antrenorul lui Dinamo. 

Încerc împreună cu toți cei care iubim Dinamo să salvăm clubul. Nu eu singur, nu sunt Mesia, nu am baghetă magică, dar vreau să muncesc. Am încredere că ceea ce ne dorim se va realiza.

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Înaintea meciului cu Gaz Metan, Dinamo este penultima în Liga 1, cu 13 puncte adunate în 26 de etape. Sibienii au 22 de puncte, după ce le-au fost „topite” două din cauza datoriilor.

Mai multe știri din Liga 1: 

Doi jucători „evadați” de la Gaz Metan semnează cu CS Mioveni!

Liga 1 îl îngrijorează pe Edi Iordănescu » Studiu neverosimil: doar 3 campionate au fotbal mai sărac în ocazii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
sile007
sile007  •  17 Februarie 2022, 18:48
Postat de popescu222 pe 17 Februarie 2022, 15:59

Doua semifinale de cupe europene, amice. Dupa Steaua, actualmente in Liga 2, e cel mai titrat club romanesc. Faptul ca in anii din urma a incaput pe mana unor suspecti ca Negoita nu neaga istoria clubului.

Cand a obtinut echipa militiei acele rezultate?

tororosso
tororosso  •  17 Februarie 2022, 17:19

„ Am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!” ... Stoicane ! lauda ta seamănă perfect cu lauda comunistă . Dacă acel Dinamo nu era echipa securității și a miliției ce brand măreț mai era . Coniacul Zarea era ca brand peste voi.

1983525858533835
Mihai Fcsb  •  17 Februarie 2022, 17:09

Iar bati campii cu cel mai mare brand ? Ce ati castigat sa te numesti cel mai mare brand ? Cum sa spui asemenea bazaconii esti terminat din toate punctele de vedere .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează