FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Doi jucători „evadați” de la Gaz Metan semnează cu CS Mioveni!

Mihai Lixandru, la balon, într-un meci între Gaz Metan și CS Mioveni // foto: Imago Images
Mihai Lixandru, la balon, într-un meci între Gaz Metan și CS Mioveni // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 17 februarie 2022 10:30 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 12:37

Fundașul stânga Răzvan Trif (24 de ani) și mijlocașul central Mihai Lixandru (20), care și-au reziliat la începutul săptămânii contractele cu Gaz Metan Mediaș, vor semna cu CS Mioveni.

Nou-promovata aduce doi dintre jucătorii „evadați” din haosul de la Mediaș. Din informațiile GSP.ro, apărătorul lateral Răzvan Trif și mijlocașul Mihai Lixandru, care poate evolua atât ca „închizător”, cât și ca inter, vor semna cu echipa pregătită de Alexandru Pelici.

De la „lotul Nețoiu” la „lotul Gaz Metan” » Cum s-a transformat Dinamo în decurs de 20 ani
DINAMO
De la „lotul Nețoiu” la „lotul Gaz Metan” » Cum s-a transformat Dinamo în decurs de 20 ani

Răzvan Trif și Mihai Lixandru semnează cu CS Mioveni

Trif vine liber de contract, în vreme ce Mihai Lixandru este împrumutat de la FCSB, clubul de care aparține. După despărțirea de Gaz Metan, tânărul mijlocaș revenise în curtea vicecampioanei.

În acest sezon, Răzvan Trif a jucat în 23 de partide, în care a înscris un gol și a pasat decisiv la alte două. Utilizat de cele mai multe ori în banda stângă a apărării, Trif a jucat de câteva ori și mai sus, ca mijlocaș lateral.

Mihai Lixandru, în schimb, a jucat în 18 meciuri, în care a înscris o dată. Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu îl vede a fi un „jucător cu potențial foarte mare”.

Mai multe știri din Liga 1: 

E bun, dar nu îl vede Becali » Patronul a scos din echipă unul dintre cei mai buni atacanți din campionat!

Rapid invită fanii să aleagă data pentru inaugurarea stadionului din Giulești » Unde și până când se poate vota

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
176901212832165
Dan Petnaise  •  17 Februarie 2022, 19:42

Jiji nu fură nimic?

andrei.steaua
andrei.steaua  •  17 Februarie 2022, 12:09

Trif este cam singurul interesant din acest lot. Nici Lixandru nu este rău, mai degrabă un om de echipa. Este bine pentru ei ca au dat peste Pelici după Poenaru si nu de Stoican

Vezi toate comentariile (2)
Comentează