FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Vă e teamă ca veți ajunge victima unui puci?” » Răspunsul lui Stoican când a fost întrebat despre tensiunile de la Dinamo

Flavius Stoican / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Flavius Stoican / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 11:43 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 12:52

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul ales de Dinamo pentru a salva echipa de la retrogradare, a acordat un interviu de două pagini Gazetei Sporturilor, cu două săptămâni înainte de reluarea Ligii 1.

Printre altele, tehnicianul a fost întrebat și despre modul în care se gândește să gestioneze relația cu jucătorii săi, dar și despre cum ar reacționa în cazul în care vestiarul ar pune la cale un puci împotriva antrenorului. 

- Domnule Stoican, vă este teamă ca nu cumva să fiți victima unui puci? Au tot fost la Dinamo.
- Nu, deloc. Atât timp cât oferi oamenilor respect, în fotbal, în viață, și nu-i jignești și ești aproape de ei, au un sprijin în tine, nu au cum să nu-ți mulțumească. Mie pe teren trebuie să-mi mulțumească, atât! Nu, «Flăviusică, ești cel mai bun, cel mai frumos»... Acolo, în iarbă, acolo vreau să văd!

- Le veți atrage atenția să fie grijulii și la viața extrasportivă și la ceea ce postează în social media? 
- Da. Sunt, uneori, situații care nu arată că au făcut ceva greșit, dar se pot scoate lucruri negative din unele fotografii. Și pentru ce?! Când gândul nostru trebuie să fie doar la fotbal! Și vom avea discuții bărbătești, frățești, cum vrei tu.

Flavius Stoican: „Mă motivez citind comentariile negative”

- Aveți vreo revanșă de luat față de Rednic sau față de oricine altcineva? 
- Nu. În primul rând, nu comentez spusele celor care au vorbit urât sau nepoliticos despre mine fiindcă nimeni nu poate schimba părerea unor oameni, decât dacă faci anumite lucruri, iar ei sunt realiști. Până la urmă, sunt vorbe.

- Vă enervează? 
- Nu. Probabil, mă motivează. Iar când vreau să mă motivez mai mult, citesc comentariile negative.

23 de victoriia adunat Stoican ca antrenor al lui Dinamo în 50 de meciuri de Liga 1. În rest, 12 egaluri și 15 eșecuri, golaveraj 73-48

VIDEO Flavius Stoican și Florin Răducioiu au fost prezentați la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Flavius Stoican, totul pentru salvarea lui Dinamo: „Am dat familia și toate planurile deoparte!”

EXCLUSIV „Telenovela Rednic” nu s-a încheiat! Două scenarii în prim-plan: cu câți bani se alege „Puriul” de la Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
trink
trink  •  07 Ianuarie 2022, 22:21

puf!

112651963934596
Neagu Mihai  •  07 Ianuarie 2022, 16:30

Stoican,un loser inascut.N-a facut treaba buna nicaieri.Mi-l amintesc in 2012,cand a poposit la Targoviste ,impreuna cu Gica Popescu patron si Craciunescu presedinte de onoare.Chindia era in Liga2 si "antrenorul" Stoican avea sarcina s-o promoveze in Liga 1. Patronul Gica Popescu a indepartat toti localnicii si a adus linga Turnul Chindiei toti jucatorii de la scoala lui de fotbal din Calafat.In fiecare simbata ,Craciunescu statea in tribuna ,ca un adevarat presedinte de onoare.Marele patron ,Gica Popescu,n-a bagat niciun ban la echipa,cerea tot de la Primarie.Marele antrenor Stoican ,lua bataie in fiecare etapa.La sfarsit,Chindia in loc sa promoveze in Liga1,a cazut in Liga3 ! celebrul trio,Stoican-Gica Popescu -Craciunescu ,au dat bir cu fugitii si nu vor sa le mai aminteasca cineva de acest episod ! dat targovistenii nu uita....cu Stoican antrenor,Dinamo va avea aceiasi soarta !

geo.b.
geo.b.  •  07 Ianuarie 2022, 14:20

Un puci este usor de aranjat. M.Lucescu,care este cel mai bun antrenor Roman,nu a putut sa gestioneze vestiarul lui Inter,dar unul dezbinat cum este cel de la Dinamo ? Jucatorilor,carora nu le place munca si le place sa plimba ursul pe terenul de joc,in momentul in care le atragi atentia,ei reactioneaza violent,gen filip. Isi mai atrage doi trei colegi de partea lui,care-s la fel ca el si iti "tranteste" doua trei meciuri,de vorbesti singur.Ca sa faci treba buna,trenuie sa ai jucatori unul si unul,care sa compuna un vestiar cu CARACTER SI VALOROS.Dinamo,nu are asa ceva in acest moment.Plus ca,eu cred ca,mai sunt persoane dinafara,care-s preocupati ca aceasta echipa sa dispara si tulbura apele la interior.Iar,avand un vestiar asa dezbinat,ii este foarte usor sa-si atinga scopul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează