FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Bratu, înțepături la adresa lui Mircea Rednic: „Eu știu că am câștigat play-out-ul cu 14 puncte diferență! Nu poți lua titlul cu lotul ăsta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 19:01

Florin Bratu (39 de ani) nu vede cu ochi buni prestația lui Dinamo din acest play-out. Fostul antrenor al „câinilor” compară rezultatele sale cu cele obținute de Mircea Rednic (57 de ani).

„Eu știu că am câștigat play-out-ul la 14 puncte diferență sezonul trecut (n.r. 54-40 față de FC Botoșani), cu o echipă cu foarte mulți tineri. Jucam cu cinci jucători sub 21 de ani pe teren. Am mai continuat un pic și în startul sezonului care a urmat, dar apoi s-a schimbat stretegia. Dinamo arăta oricum un joc foarte bun. Jucam ofensiv, cum le place spectatorilor. Am marcat 29 de goluri în 14 meciuri.

Nu știu dacă Dinamo de acum e sub noi, nu am statisticile clare. La prima vedere pare o dezamăgire. Dar eu nu știu cu adevărat ce și-au propus, ce strategie au pentru sezonul următor. Nu pot câștiga titlul cu lotul ăsta. E greu să prindă play-off-ul. Vor mai pleca și vor mai veni jucători, mă iau și eu după declarațiile lui Mircea Rednic”, a declarat Florin Bratu la TV Digi Sport.

Cu o etapă înaintea de finalul sezonului, Dinamo ocupă locul secund în play-out, la trei puncte în spatele celor de la Gaz Metan. Dinamoviștii riscă să cadă pe trei, dacă Botoșani se impune în derby-ul local cu Iași, iar „câinii” nu ies victorioși contra Voluntariului.

Vezi AICI clasamentul complet!

34 de puncte a acumulat Dinamo în play-out-ul precedent. În acest moment, „câinii” au 26 de puncte cu o etapă înainte de final

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Lotul lui Dinamo s-a subțiat în vederea ultimei etape! Naser Aliji a părăsit România înaintea meciului cu Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
jony1973
jony1973  •  30 Mai 2019, 22:02

Echipa antrenata de Bratu avea un joc mult mai frumos si mult mai ofensiv. Acum avem 2-3 ocazii maxim tot meciul. As vrea sa-l vad pe Bratu cu o echipa Dinamo cu cativa jucatori buni, de valoare. La Aerostar nu stiu ce a facut, dar cred ca avea jucatori slabi.

zorrozabal
zorrozabal  •  30 Mai 2019, 16:44
Postat de Dizidentul Inutil pe 30 Mai 2019, 06:20

continuare ... dar toti vor partea leului. rednic a fost o mare salvare iar aici meritul il are domnul alexandru david. altcumva dinamo era azi la bataie pentru retrogradare. rednic a reusit sa gaseasca o " morisca" care sa functioneze in caz de avarie. stia ca romanii au "gena valaha slaba" dupa cum spunea ilustrul nicolae iorga si vor cade psihic ei fiind pregatiti doar sa traga la bani si nici atunci. au aparut figuri ca adrian mutu sau contra care au facut mai mult rau decit bine. niste facaturi fara pregatire doar cu o rutina a jocului si a virstei in rest total paraleli cu analizele . vreti un exemplu azi? pai iata-l pe contra care il aduce in echipa nationala pe grozav care nu face nimic si il uita pe alibec de exemplu care si cind doarme este mai bun decit multi de acolo. astia sint romanii aleg dupa interese dupa cum suna telefonul si vor cei din frf. o sa vedem dar nu cred ca ne vom califica tocmai datorita acestei gene slabe unde exceptiile sint de fapt confirmarea legii. un mare exemplu a fost boloni. nu era roman era ungur dar de un caracter colosal ce il facea sa sfinteasca locul. a jucat pentru romania asa cum nu au facut-o multi fara sa se vaite fara sa crisneasca. azi nu mai sint oameni de genul asta si chiar al lui dinu sau lacatus si asta este clar. din pacate lasitatea celor de la dinamo a facut mult rau. datul din gura aiurea si pina si negocierile pentru a aduce jucatori au fost sifonate de natarai. bafta puriule !

Or fi facut ei Mutu si cu Contra"mai mult rau decat bine"?Pai ia sa vedem ce au facut bine:Daca ati uitat deja,aflati ca Contra a preluat pe Dinamo cu fix cinci etape inainte de play off-cand nu mai avea practic nici o sansa sa mai prinda play off!Si nu numai ca a prins play off-ul,dar Dinamo s-a batut cu titlul pe masa, pana in ultima etapa!Ceeace nu se mai intamplase de ...noua ani!Iar daca nu survenea acea egalare- din ultimul minut de la Craiova- era...campioana!Si ce a facut rau Contra?Ca in campionatul urmator a adus 3(trei)jucatori expirati? Toata lumea i-a sarit in cap!Iar Rednic-care a preluat pe Dinamo cu exact ...16 etape inainte de play off-a adus...33 de jucatori expirati!Si toata lumea...il lauda!Absurd!Mai are Dinamo vreo sansa in felul asta?

mosvasile
mosvasile  •  30 Mai 2019, 16:29
Postat de demolarii pe 30 Mai 2019, 06:58

Bratu si-a facut strategia si echipa in vara. In play-out a jucat cu echipa facuta de Miriuta. Iar la Aerostar a demonstrat ca mai are mult invatat....

Bai Demolari,vorbesti doar asa ca sa te afli in vorba?Cati tineri a bagat Miriuta in echipa?Dimpotriva Bratu nu le-a mai prelungit contractele la zece jucatori si a bagat tinerii de la U19!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează