FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lotul lui Dinamo s-a subțiat în vederea ultimei etape! Naser Aliji a părăsit România înaintea meciului cu Voluntari

Aliji, stânga imaginii
Aliji, stânga imaginii

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2019 17:48

Naser Aliji (25 de ani) a părăsit lotul lui Dinamo înaintea meciului cu FC Voluntari. Mijlocașul se alătură colegilor din echipa națională a Albaniei.

„Câinii” tremură și pentru a doua poziție din play-out în ultima rundă a campionatului. Unul negru pentru Dinamo, fiindcă a ratat play-off-ul al doilea an consecutiv. Mircea Rednic a promis că echipa lui se va lupta la titlu ediția viitoare, însă până atunci situația este delicată la echipă. Vineri seară, în Ștefan cel Mare, „roș-albii” vor încheia sezonul contra Voluntariului, victima preferată a „câinilor”, formația pe care au învins-o de fiecare dată în competițiile oficiale.

„Puriul” nu are tot lotul la dispoziție pentru duelul cu Cristiano Bergodi. În afara fotbaliștilor accidentați, care nu se știe dacă se vor reface la timp pentru acest meci, Naser Aliji a părăsit mai devreme „haita”. Fotbalistul de bandă stângă a fost convocat la naționala Albaniei și a plecat deja să facă joncțiunea cu echipa țării sale.

Albanezii au meci în Islanda și apoi acasă cu Moldova, iar selecționerul Ervin Bulku ar putea să-l utilizeze încă din primul meci. Mai ales că l-a folosit integralist la partida cu Andorra (3-0), prima a noului tehnician.

16 meciuria strâns Aliji în 2019 pentru Dinamo

12 partidea adunat Naser în prima reprezentativă a Albaniei

VEZI ȘI:

Vai de coada lor! „Câinii” au avut o prestație ștearsă și au cedat la Botoșani, după un gol fantastic al lui Mihai Roman II

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  30 Mai 2019, 09:15

Păi și ce, doar Aliji a plecat la națională? Klimavicius nu e și el în lotul lituanian?

1745flo
1745flo  •  29 Mai 2019, 20:15

Ce aveti cu el carcotasilor? E in nota echipei!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  29 Mai 2019, 18:46

Pierdere grea ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează