FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea anunță un lucru cert în situația tumultoasă de la club: „Suntem pe telefoane, discutăm!”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 15:59

Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) va rămâne cu siguranță antrenorul lui Dinamo și în 2020, anunță Florin Prunea, managerul general al „câinilor”.

Situația de la Dinamo e una incertă pe mai multe planuri. Conducerea nu a reușit să achite salariile restante, iar mai mulți jucători, printre care și liderul Dan Nistor, se gândesc să plece. În tot acest tumult, un lucru este cert. Dusan Uhrin va fi în continuare antrenor. 

„Azi am vorbit cu Dusan, da. Suntem pe telefoane, ne uităm la jucători, discutăm. Totul e în regulă din acest punct de vedere. 

Am suferit cu toţii, a fost un an greu. De fapt, această jumătate de an, din vară şi până acum. Dar ce nu te doboară te întăreşte. Eu sper următoarele luni să fie mai bune pentru noi toţi”, a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun „11” din Liga 1 al anului 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
creeperno999
creeperno999  •  31 Decembrie 2019, 23:09

Cica 2019 :)))

costacurta
costacurta  •  31 Decembrie 2019, 22:15

Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) va rămâne cu siguranță antrenorul lui Dinamo și în 2019, anunță Florin Prunea, managerul general al „câinilor”. Asa titlu, asa stire, alooo gsp.....Angajatii dumneavoastra au si salarii? O dati in balarii, zi de zi.

rocky2
rocky2  •  31 Decembrie 2019, 22:11

Oricum stirea e falsa, Uhrin nu stie romaneste, Prunea nici atata ceha, iar engleza nu stiu nici unu, nici celalalt! Deci nu au cum vorbi la telefon!:)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close