FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea, declarații dure după ședința de la Rin: „Fanii lui Dinamo erau drogați! Sunt interese politice la mijloc” + amenințare către Mircea Rednic: „Să nu-i mai pronunțe numele lui Eugen Neagoe”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 16:25

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, directorul general, și Florin Prunea, președintele clubului, și Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, au avut o ședință la sediul clubului.

La final, Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a avut din nou o serie declarații dure la adresa fanilor echipei roș-albe, dar și la adresa lui Mircea Rednic, fostul antrenor.

„O parte dintre fani au ajuns masă de manevră. Am sesizat încă de la Constanţa că lucrurile nu sunt în ordine. Unii dintre suporterii se aflau sub influenţa unor substanţe. Erau drogaţi!

Fac un apel la instituţiile statului pentru că s-a ajuns la nişte lucruri foarte periculoase. Era să moară un om, iar lucrurile pot degenera pe viitor. Sunt interese foarte mari, politice şi de tot felul ca Dinamo să ajungă în mâinile altcuiva”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

Florin Prunea: „Mirea Rednic să se potolească”

„Fac un apel public lui Mircea Rednic, pe care îl rog să se potolească. Îl rog să ne lase în pace şi să nu mai pronumţe numele lui Eugen Neagoe. Fac public acest apel. Am vorbit cu el la telefon şi atunci când am venit preşedinte şi l-am rugat acelaşi lucru. Am fost colegi, ne ştim de mult, dar e timpul să înţeleagă aceste lucruri”, a mai declarat Prunea.

Citește și:

Eugen Neagoe, pauză 6 luni?! Dinamo pare obligată să-și caute antrenor » Șefii „câinilor” au 3 străini pe listă: Dario Bonetti, Dusan Uhrin jr. și Devis Mangia

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (28)
visinu
visinu  •  22 Iulie 2019, 22:36
Postat de godot pe 22 Iulie 2019, 22:18

Acum o saptamana parca erau oameni de afaceri.

Sunt oameni de afaceri seriosi. Se mai relaxeaza si ei in weekend dupa o saptamana de munca, atata tot.

godot
godot  •  22 Iulie 2019, 22:18

Acum o saptamana parca erau oameni de afaceri.

sibelius
sibelius  •  22 Iulie 2019, 21:59
Postat de agentul0007 pe 22 Iulie 2019, 21:06

Bai prunea rednic cu jucători care numai jucasera de 7 .8 9 luni nu a luat 7 goluri fără să dea măcar unul . Echipa juca binisor iar anul ăsta cu cateva transferuri bune putea sa joace lejer in play off . Din 15 jucătorii adusi de rednic 3 confirmase iar 4 5 puteau confirma anul acesta.

Rednic a rulat vreo 30 de jucători, cel mult mediocri, cu excepția lui Montini+ pe care l-a zăpăcit invaetindu-l pe toate posturile) și a fundașului stânga. Jucători mai slabi decât ce a adus Rednic au fost doar Gora Tal și Parpas aduși de Stoichita in Ghencea.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează