FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Eugen Neagoe, pauză 6 luni?! Dinamo pare obligată să-și caute antrenor » Șefii „câinilor” au 3 străini pe listă: Dario Bonetti, Dusan Uhrin jr. și Devis Mangia

Devis Mangia +7   FOTO
Devis Mangia

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 11:37

Dinamo are un start horror în acest sezon, pierzând categoric în primele două etape, 0-5 cu Viitorul și 0-2 cu U Craiova. Mai mult, clubul are și probleme cu antrenorul Eugen Neagoe, care în timpul meciului cu oltenii a avut probleme la inimă, suferind o tulburare foarte gravă a ritmului normal al inimii.

  • Neagoe a fost dus Spitalul Clinic de Urgențe Floreasca, iar starea lui este stabilă în acest moment. Antrenorul e conștient și cooperant, a depășit faza critică. Va fi supus unei coronarografii și sunt indicații pentru montarea unui stent
update 15:05

Șefii lui Dinamo au în acest moment trei variante pentru postul de antrenor: Dario Bonetti, Dusan Uhrin jr. și Devis Mangia. Conducerea „câinilor” exclude în acest moment varianta aducerii unui român.

Din informațiile GSP.RO, Eugen Neagoe se simte bine, fiind vizitat de mai mulți apropiați. La ora 18:00 va face un RMN și mai multe analize.

update 14:50

În aceste momente, italianul Dario Bonetti e favorit s-o preia pe Dinamo, fiind favoritul conducerii. Bonetti, 57 de ani, a mai antrenat-o pe Dinamo în două rânduri, în perioada iunie - octombrie 2009 și aprilie - noiembrie 2012, cucerid o Cupă și o Supercupă.

 

UPDATE 14:30

În acest moment, la sediul clubului se află Ionuț Negoiță, Bogdan Bălănescu, Florin Prunea și Ionel Dănciulescu. Aceștia participă la o ședință pentru a stabili viitoarea strategie.

Știrea inițială:

Sursele GSP.RO dezvăluie că medicii i-au spus lui Eugen Neagoe că trebuie să ia o pauză de 6 luni. Asta înseamnă că mandatul acestuia la Dinamo s-ar încheia după două meciuri.

Cel mai probabil, Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, directorul general, și Florin Prunea, președintele clubului, trebuie să decidă cine va fi noul tehnician după meciul cu CFR Cluj, la care echipa va fi condusă de secundul Sebastian Moga.

La ce antrenori ar putea apela Dinamo

1. Florin Bratu

Florin Bratu, 39 de ani, este liber de contract după ce în mai și-a dat demisia de la Aerostar Bacău. Bratu, campion cu Dinamo U19, a mai antrenat clubul roș-alb în perioada februarie - septembrie 2018, câștigând play-out-ul și lăsând o impresie bună datorită numărului mare de tineri promovați.

Din informațiile GSP.RO, Florin Bratu ar ezita să dea un răspuns în privința revenirii la Dinamo.

florin bratu

2. dORINel Munteanu

Dorinel Munteanu, 51 de ani, ar putea fi și el pe lista lui Negoiță. Acesta e liber de contract după despărțirea de Chiajna, din ianuarie. Fostul internațional a mai antrenat la Dinamo în 2012, între noiembrie și decembrie.

dorinel munteanu

3. Ioan Andone

Ioan Andone, 59 de ani, este în prezent manager tehnic la FC Voluntari, dar nu ar refuza să o ofertă a clubului la care a făcut istorie. Totuși, revenirea acestuia ar fi dificilă, având în vedere că s-a certat cu Ionuț Negoiță, dar și cu fanii.

„Dacă aș primi o ofertă, m-aș gândi! Am mai fost acolo, știu ce se întâmplă la club. Dar când am fost, am vorbit cu cei din conducere, ne-am înțeles asupra unui lucru, dar s-au întâmplat altele. După 2 meciuri, eram lider și i-am pierdut pe Miha Mevlja și Paul Anton. În iarnă, cu 6 ore înainte de finalul perioadei de transferuri, mi l-au vându pe Rotariu. Dacă vom construi ceva, dacă nu vindem, ci dăm afară pe cine nu e bun de Dinamo, m-aș gândi” Ioan Andone la Pro X

Andone a avut trei mandate la Dinamo (martie 2003-decembrie 2005, iunie 2010- iulie 2011 și mai 2016 - februarie 2017) și a
cucerit un titlul de campion și 3 Cupe.

ioan andone

4. Gigi Mulțescu

Gigi Mulțescu, 67 de ani, este liber de contract, iar Ionuț Negoiță ar putea apela din nou la el. Mulțescu a mai antrenat-o pe Dinamo de trei ori, ultima dată în perioada iunie 2013 - septembrie 2013. De atunci le-a mai pregătit pe Petrolul, Al-Etifaq, FC Voluntari, U Craiova și Astra.

gigi multescu

5. Ionuț Chirilă

Ionuț Chirilă ar putea fi varianta surpriză de pe banca lui Dinamo. Antrenorul de 53 de ani și-a exprimat în dese rânduri dorința de a o antrena pe Dinamo. Chirila, liber de contract din aprilie 2017, a mai fost în trecut la Centrul de Copii și Juniori ai lui Dinamo, contribuind la promovarea unor jucători precum Cătălin Hîldan, Florentin Petre sau Mihai Tararache.

ionut chirila 

6. Walter Zenga

Walter Zenga, 59 de ani, ar putea apărea și el pe lista „câinilor”. Italianul era dornic să revină în Liga 1, propunându-se la FCSB. Zenga este liber din martie, după ce a plecat de la Venezia. A mai pregătit-o pe Dinamo în 2007, în perioada august - septembrie.

walter zenga

Fanii îl vor pe Mircea Rednic

Preferatul fanilor este Mircea Rednic, dat afară la finalul sezonului trecut. Totuși, în acest moment, revenirea „Puriului” pare imposibilă, Rednic are o relație tensionată cu Bogdan Bălănescu și Ionuț Negoiță și nu se arată dispus să vină cât timp cei doi se află la conducere.

 

Citește și:

Cornel Dinu a desființat PCH, după momentele critice cu Neagoe: „Au făcut afacere din Hîldan! Sălbaticii ăștia fac legea la Dinamo”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (115)
167597484280384
Dani Daniel  •  25 Iulie 2019, 12:30

Mangia cel mai bun!

simonhalep
simonhalep  •  25 Iulie 2019, 11:53

Daaaa, nea gigi mulțumescu e ză best. Numai cu el va putea 5inam0 să învingă pe rapid în barajul de promovare a lui rapid în liga I.

1drag
1drag  •  23 Iulie 2019, 20:13

Cred ca Mangia ar putea face o treaba buna dar numai daca va fi lasat in pace ca la Craiova..

Vezi toate comentariile (115)
Comentează