FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 0-2

Cornel Dinu a desființat PCH, după momentele critice cu Neagoe: „Au făcut afacere din Hîldan! Sălbaticii ăștia fac legea la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 11:16

Cornel Dinu e în război deschis cu Peluza „Cătălin Hîldan” și a avut un discurs extrem de dur la adresa ultrașilor, după ce aceștia îl înjurau pe Ionuț Negoiță în timp ce Eugen Neagoe era într-o situație delicată, la meciul pierdut cu Craiova, 0-2.

„Mi-au luat-o şi pulsul, şi tensiunea în sus când am văzut ce s-a întâmplat la Dinamo. În 2001, înainte de finala Cupei cu Rocar, la fel era o tensiune foarte mare, şi am vrut să mă retrag de la echipă. A venit la mine Ionuţ Lupescu şi m-am întors. Mi s-a făcut rău, am primit câteva pastile şi am stat totuşi pe bancă.

Nu se poate să confundăm scena cu sala. Şi eu am greşit. Sunt bine intenţionat, sunt prost şi am vocaţie de martir. Ăştia care au făcut din Cătălin Hîldan o afacere au ajuns să pună acum presiune. Cinci, şase sălbatici înjură şi fac legea. Nu se poate să sari pe un antrenor de la început.

Viaţa e un fir de aţă, mai ales când există astfel de tensiuni. Neagoe, dacă a avut un infarct, în mod normal, trebuie să stea departe de lumea asta sălbatică”, a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

Fanii „câinilor” l-au criticat ieri pe Cornel Dinu într-un mesaj postat ieri pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”, fiind numit „cerșetor”. (Detalii AICI)

Citește și:

DINAMO - CS UNIVERSITATEA // Cornel Dinu, atacat de „Peluza Cătălin Hîldan”: „Știi care e diferența dintre noi și tine?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (36)
2255247214715759
Fantoma Buclucaşă  •  23 Iulie 2019, 01:03

Nu spun cu trufie că sunt dinamovist de moc, dar spun cu jenă că au avut dreptate unii suporteri de canapea (nedinamoviști) când susțineau că Dinu a îmbătrânit urât. Acceptăm firescul... nu toate vinurile bune se înnobilează cu trecerea timpului, unele ajung oțet, ca -metaforic- în cazul de față.

bigbolo
bigbolo  •  22 Iulie 2019, 23:10
Postat de ticbis pe 22 Iulie 2019, 16:31

Corect, cat timp vor exista asemenea specimene prin peluza lui Dinamo, NICIUN investitor cu scaun la cap nu va fi interesat sa preia clubul! Ca sa ce? Sa-i terorizeze brutele astea salbatice familia, nevasta si copiii??? Pe banii lui??? Chiar asa??? N-ai sa vezi...

Tu nu ai dreptul sa ai pareri despre Dinamo, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908431252639885
Lucian Preda  •  22 Iulie 2019, 20:02

Lăsând la o parte ceea ce fac unii dintre "suporteri", oare numai ei sunt de vina pentru tot ceea ce se întâmplă la și cu Dinamo? Se pare că în România e la moda ignorarea străzii, și a peluzei! Veorica, Carmen Dan (cacofonie, culmea!), Tăriceanu, Negoiță, Dinu, Prunea... Când va laudă, îi cultivați și îi încurajați, când nu, sunt derbedei, golani, plătiți! Nu va mai ascundeți precum struțul, cu capul in nisip, ei sunt doar vârful aisbergului! Cui credeți că îi place ceea ce se întâmplă? Sigur, nu toți protestează de aceeași manieră, dar ar trebui să țineți cont și de noi, simplii plătitori de bilete și impozite! Și dacă nu știați, Ceaușescu a murit de vreo 30 de ani!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează