FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un mare dinamovist, despre transferul lui Sorescu la FCSB: „E o mutare în regulă, nu ai de ales”

Sorescu ar putea ajunge la FCSB / Sursă foto: GSP
Sorescu ar putea ajunge la FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 20:35 / Actualizat vineri, 27 august 2021 21:28

Florin Prunea (53 de ani), fost portar și oficial la Dinamo, nu e deloc surprins de posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul goalkeeper spune că mutarea golgeterului dinamovist la roș-albaștri nu ar trebui să-i afecteze pe suporterii „câinilor”. 

Prunea consideră că, având în vedere situația financiară dezastruoasă prin care trece Dinamo, oficialii ar trebui să-l lase pe Sorescu să se transfere la rivala de-o viață.

Florin Prunea: „E o mutare în regulă”

„Din punctul meu de vedere, e o mutare în regulă. Ești legat de mâini și de picioare. Ăsta e raționamentul pentru care ei vând la FCSB. Dinamo nu e rivala FCSB-ului în momentul de față. FCSB, Craiova, CFR sunt departe de Dinamo. Nu ai de ales în privința transferului, ești legat de mâini și de picioare”, a declarat Florin Prunea, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

EXCLUSIV Iuliu Mureșan confirmă: FCSB, ofertă pentru Deian Sorescu

Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru transferul lui Deian Sorescu (23 de ani) la FCSB. Dinamo a refuzat-o, dar este deschisă la negocieri.

„E adevărat că există o ofertă oficială din partea FCSB, la fel de adevărat este că Deian este jucătorul de care ne vom despărți cel mai greu, având cel mai mare impact pentru noi. E adevărat că banii ne ajută, dar nici nu putem ceda ușor orice jucător, mai ales că a plecat și Paul Anton, a reziliat joi seară.

Oferta este de 750.000 de euro. Nu știu dacă vor mai continua discuțiile, nu noi decidem, ci cei de la FCSB. Probabil că suma în jurul căruia discutăm este mai mare de un milion de euro”, a spus Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Gigi Becali, ofertă oficială pentru Deian Sorescu » Suma oferită și răspunsul lui Dinamo: „E adevărat, banii ăștia ne ajută”

EXCLUSIV Ionuț Negoiță rupe tăcerea despre presupusa legătură cu Cortacero: „Mi-a cerut o favoare” + Acuzații grave: „Ticăloși! Unora le pâlpâie filamentul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
1923690957814675
Florin Negre  •  28 August 2021, 18:55

"Marele " prefăcut dinamovist își dă cu părerea. Nu ar fi rău să demonstreze cât este de dinamovist și să iasă de la masa creează. În rest, doar trăncăne , că nu are altă activitate! Doar vrăjeală!

212615283607296
Ioan Rata  •  28 August 2021, 08:48

prunica,suna-l pe goe si vezi care-i treaba!@!!prunica mare DInamovist ca ioanitoaia de mare!!!!

loko1
loko1  •  28 August 2021, 07:04

Orice echipa din liga 1 trebuie sa dea cel putin 2 milioane euro,si castiga de 2-3 ori la un eventual transfer.Fotbalul se joaca pe goluri,iar Sorescu da goluri,in comparatie cu frecangii lui Becali.Fotbalul nu se puncteaza la impresie artistica ,ca la gimnastica.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează