FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Florin Prunea, după ce Ionuț Negoiță a ratat încă o afacere: „E greu de tot leul ăla! Asta a măcinat echipa”

Florin Prunea își încheie contractul cu Dinamo în luna iunie
Florin Prunea își încheie contractul cu Dinamo în luna iunie

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 20:29

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a oferit primele declarații după ce negocierile dintre Ionuț Negoiță, patronul formației din Ștefan cel Mare, și fondul de investiții spaniol au picat.

Ați văzut ce greu e leul ăla(n.r. suma cerută de Negoiță pentru a ceda pachetul de acțiuni).E greu de tot! Eu am spus de la început că patronul echipei nu vinde în orice condiții și oricui. Deocamdată, Dinamo are un patron. N-am participat la negocierile cu spaniolii. Cel mai bine ar fi să se termine cu incertitudinea din jurul acestui club. Asta a măcinat echipa în acest an.

La Săftica n-am fost. Ați văzut, cine intră nu mai iese. Deși mi-e dor de băieți. Eu am fost mereu apropiat de jucători și de antrenori în cariera mea de conducător”, a spus Prunea, în emisiunea Digi Sport Special.

DINAMO. Ionuț Negoiță, reacție dură

Ionuț Negoiță a răbufnit în această după-amiază după acuzele în valuri ale lui Toni Curea, impresarul stabilit în Spania ce-a negociat în numele fondului de investiții spaniol. 

„Repet și-o s-o spun de o mie de ori dacă e nevoie: dau clubul pe 1 leu, vreau ca oamenii serioși să se implice, suporterii, dar să nu fim luați peste picior! Pe românește, fără perdele de fum, OK? Am oferit un comunicat de presă pe site-ul clubului, cred că spune cel mai bine ce vrem.

Nu dăm Dinamo oricărui papagal! Vine oricine de pe stradă, ne lăsăm seduși de niște sume pe hârtie, exclusiv pe hârtie, așa, oricine poate să adauge cifre urmate de multe zerouri” - mai multe detalii, AICI.

VIDEO Declinul lui Patrick Petre, explicat de un fost oficial de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo răspunde, după ce spaniolii au făcut publice actele de la negocieri » Comunicatul OFICIAL: „Multe hârtii, promisiuni, dar fără dovezi!”

Noi documente dinspre iberici în telenovela vânzării: cum s-a răzgândit Negoiță + contraoferta care a sistat tratativele!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  21 Mai 2020, 22:44

Ce zice si asta

casa_regala_duar_dinamo
casa_regala_duar_dinamo  •  21 Mai 2020, 20:56

pe pagina principala: "dinamo nu are patron"...daca deschizi articolul: "Deocamdată, dinamo are un patron"...deci, are sau n-are ? i-ati pus etilotestul lui Prunea inainte sa-l intrebati cat e ceasul ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează