FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo răspunde, după ce spaniolii au făcut publice actele de la negocieri » Comunicatul OFICIAL: „Multe hârtii, promisiuni, dar fără dovezi!”

Dinamo rămâne în continuare pe mâna lui Ionuț Negoiță
Dinamo rămâne în continuare pe mâna lui Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 17:18

Dinamo a emis un comunicat de presă în care explică de ce a picat vânzarea clubului către investitorii spanioli. 

Dinamo acuză lipsa de transparență a grupului de investitori din Spania și faptul că „în niciun moment al negocierilor nu a fost pusă la dispoziție o dovadă concretă, în sensul unui extras de cont, cu niciun fel de sumă”. Ibericii au prezentat altă variantă, în exclusivitate pentru GSP:ro.

Comunicatul emis de Dinamo

„Dinamo București este un club emblematic al României. Față de suporterii noștri, față de opinia publică, considerăm că avem o responsabilitate în ceea ce privește orice posibilă tranzacție și, în primul rând, trebuie găsită cea mai bună soluție pentru continuarea activității acestui club. În general, din punct de vedere al unei tranzacții, ambele părți trebuie să fie transparente și să-și asume anumite lucruri.

Dinamo a pus la dispoziție întreaga documentație cerută, întocmai și la timp. Cumpărătorul, cu toate că au fost formulate cereri în mod repetat de a dezvălui beneficiarul real al tranzacției și dacă acesta are un patrimoniu, sau cât de solidă și reală este situația financiară, nu a înțeles să răspundă acestor lucruri. Într-o tranzacție este firesc să discuți cu un intermediar până la un punct, dar apoi este imperios necesar să cunoști persoana care va ajunge să decidă viitorul acestui club. 

Atât noi, cât și suporterii am fost nevoiți să ne interesăm despre firma care ni s-a indicat că va cumpăra pachetul majoritar de 52% din acțiuni. Am constatat și noi, ca și alții, că avea un capital social de doar 3.000 de euro și o structură a asociaților care nu era publică. În fotbal, în cazul unei tranzacții, unde se schimbă pachetul majoritar de acțiuni, există obligativitatea de a anunța Federația Română de Fotbal, în maximum 5 zile, cine sunt noii acționari. Așadar, cererea noastră de a ști beneficiarul real nu avea doar un fundament moral, ci și unul legal.În ultimul comunicat al cumpărătorului, publicat de presa centrală, am văzut că acesta își asumă, pe hârtie, finanțarea clubului și promitea investiții de 10 milioane de euro. 

În niciun moment al negocierilor nu a fost pusă la dispoziție o dovadă concretă, în sensul unui extras de cont, cu niciun fel de sumă. Pentru club, solicitarea noastră a fost ca măcar 3 milioane de euro, din cei 10, să fie puși într-un cont dedicat exclusiv lui Dinamo. Având în vedere valoarea simbolică a tranzacției, precum și istoria acestui club, era firesc să se știe cine este beneficiarul real și ce intenții are acesta cu Dinamo București”, se arată în comunicatul emis de Dinamo. 

VIDEO / Ionel Dănciulescu a anunțat că mai mulți jucători au semnat prelungirea contractului

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV VIDEO Incredibil! Cum a păcălit Cristi Borcea un patron să-și amendeze jucătorii pentru blat: „La pauză ne-a amenințat în vestiar”

DINAMO. EXCLUSIV Noi documente dinspre iberici în telenovela vânzării: cum s-a răzgândit Negoiță + contraoferta care a sistat tratativele!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
duta_dd
duta_dd  •  21 Mai 2020, 19:05

''Atât noi, cât și suporterii am fost nevoiți să ne interesăm ...'' cine adica? balanelmiaunescu, nemernikiță si o mana de șarle care se intituleaza suporteri???? ....

kaloogarele
kaloogarele  •  21 Mai 2020, 18:35

... pentru ca atunci cind iti vinzi masina te uiti daca cumparatoru' are bani s-o tina, daca nu merge prea nervos cu ea, daca nu fumeaza inauntru ...

rocky2
rocky2  •  21 Mai 2020, 18:33
Postat de catalin.fcdb pe 21 Mai 2020, 17:35

Baa ***, oamenii aia v-au pus oferta pe masa, de ce pana masii va mai interesa nustiu ce *** extras de cont, daca aia veneau cu banii ?? Negoita impreuna cu cativa lideri din PCH nu au vrut sa vanda clubu de la bun inceput, totu a fost o mascarada. Gogosi umplute cu gem pentru fraieri. Asta e. Cu PCH actionari o sa mergem in liga 5 , sa taiem ciulini si porumbu ca sa ajungem la meciuri. Oamenii aia au prezentat ieri dovezile , actele, erau garantati si de Andone si CUREA si eu pe astia , tind sa-i cred mai mult ( mai ales pe Andone care e dinamovist si nu ar vrea rau clubului) asa ca Negoita e un mincinos nenorocit, dar tot va plati, nu scapa de zabrele, o sa vedeti, o sa-i zicem ZEBRA.

Pai tocmai aia e, ca aia n-au pus nimic pe masa, doar promisiuni si vorbe goale! Daca Negoita vedea banul, semna in secunda 2!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează