FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO Florin Prunea nici nu se gândește la titlu: „Lăsați bazaconiile! Trebuie să intrăm în play-off, apoi vedem” » Detalii despre transferuri și amicale + pe cine „înțeapă”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2019 17:13

DINAMO // Florin Prunea (50 de ani), noul manager al lui Dinamo, a vorbit pe larg despre situația echipei sale înainte de plecarea în cantonamentul de la Marbella (Spania). 

 

„Pe 28 iunie e țintarul Ligii 1, apoi vom vedea cu cine ne duelăm. Suntem în tratative avansate cu mai mulți jucători. Nu intrăm în licitații! Am preluat un club curat și vreau să-l păstrez curat financiar. Acum e perioada în care se vorbește mult, se fac licitații, impresarii își fac reclamă peste tot, citesc și multe nume care nu au nimic în comun cu Dinamo.

Am adus jucători buni, pe care-i cunoaștem, care au jucat la un nivel bun, rămâne să închidem curând toate tratativele. Prețurile sunt mari. Iar cluburile mai mici profită. Vom lua exact ce ne dorim, dar și la prețuri conforme cu realitatea. Unii mai sunt și prin vacanțe, alții au mai fost la loturile naționale sau au terminat târziu campionatul. Mai avem nevoie de 4-5 jucători pe toate posturile”, a declarat Florin Prunea, pe aeroport.  

Prunea și-a manifestat încă o dată susținerea totală pentru Eugen Neagoe, antrenorul care i-a luat locul lui Mircea Rednic. 

„Suporterii trebuie să înțeleagă că Neagoe este și va rămâne antrenorul echipei. Avem încredere în el, a dovedit că a făcut performanță la un nivel destul de mare și merită să fie aici. Cu fanii am mai discutat, ușa mea este deschisă, eu nu le cer să aibă răbdare. E clar că nu avem voie să ratăm play-off-ul, acesta e obiectivul. Titlul și bazaconiile acestea care se vorbeau să le lăsăm deoparte, astea sunt aberații! Trebuie să intrăm în play-off și apoi vedem mai departe”.

...despre plecările de la echipă: „Reda Jaadi și Papazoglou sunt pe lista de transferuri. Când vor fi oferte, ne punem la masa tratativelor și vedem. Au rămas acasă, se pregătesc în condiții normale, regulamentare. Suntem deschiși la discuții”.

...despre meciurile amicale: „Vom avea partide puternice, cu Kilmarnock, cu Linfield, cu Wigan, încercăm să găsim și-al patrulea adversar”.

Vezi și: Naser Aliji a plecat de la Dinamo: „E record de veniri și plecări! Nu mi s-au părut ok anumite lucruri”

VIDEO Dinamo a plecat în cantonament » Eugen Neagoe despre relația cu Ioan Becali: „Într-un an jumate, am avut un singur jucător al lui”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
108756930351862
Sean Ainiut  •  25 Iunie 2019, 20:39

Sunt nascut Dinamovist dar echipa asta pt mine in momentul de fata nu ma mai atrage cu nimic simt acelasi sentiment de iubire fata de culorile ros-albe si pt Dinamo dar nu pt echipa asta nu stiu dece de-cand a hotarat "dumniezeu negoita" sa mai ruineze inca o data clubu' parca mai multa anti-patie am pt echipa asta cu tot cu prunea care tine usa mereu deschisa....

488968171251440
Vlad Preda  •  25 Iunie 2019, 10:49

Sa fim serioși... Cei care au plecat nu au demonstrat mare lucru. Cei care au rămas sunt ok klimavicius, montini și chiar și ndiaye. Sa vedem cei noi cum se integrează. Tot ce îmi doresc este sa facă toți o pregătire fizica spartana pt ca și cei tineri din cantonament sa crească din punct de vedere fizic. Calitate avem în lot. Plus ca nu e asa mare diferență de valoare în liga 1. Cu organizare tactica, disciplina și pregătire fizica bună poți lua și campionatul. Hai Dinamo! Nici eu nu știu exact cum de mai am încredere dar nu am altceva de făcut decât sa sper și sa încurajez în continuare echipa. "Hai sa le arătăm la ăștia ce înseamnă Dinamo!!!"

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  25 Iunie 2019, 09:33

*** asta d prunea nu a fost niciodata cu dinamo !!! el si stelea sant doua rebuturi ale lui dinamo !!! pai c vina are clubul k *** un dinamovist pursange ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează