FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revoltă după ce omul Cortacero a revenit în România și a anunțat planurile ibericului: „Tupeu inimaginabil! Vor să dea un tun și să plece”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 08:36 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 08:45

Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, a vorbit despre situația complicată a clubului și despre intențiile conducerii iberice.

Rufo Collado, fostul director sportiv al „câinilor” se află în România și a anunțat că el și Pablo Cortacero nu vor renunța la club, ci au planuri importante pentru Dinamo.

Florin Prunea se ia de Cortacero și Collado: „Au un tupeu inimaginabil!”

După revenirea în țară a lui Collado, Florin Prunea i-a criticat în termeni duri pe cei doi conducători spanioli, fiind sigur că aceștia nu au de gând să ajute clubul.

„Cât tupeu poți să ai?! Păi, cum poți să vii tu în fața echipei și a antrenorilor? Nu mai spun de suporteri... Ăștia cred vreodată că vor intra în stadionul Dinamo? 

O au grea! Au un tupeu inimaginabil! Nu au ce să caute ăștia! Ei pregătesc ceva, vor să dea un tun de 2-3 milioane și să plece. Ce au făcut ăștia? Au pus în pericol situația echipei. Dacă suporterii nu făceau eforturile pe care le fac, echipa dispărea.

Ați scos capul când ați văzut că echipa e aproape de a-și îndeplini obiectivul de a scăpa de retrogradare și urmează să intre niște bani din drepturile de televizare. Aici trebuie avut mare grijă. Se întorc ca și cum nu s-a întâmplat nimic. E un tupeu inimaginabil”, a spus Prunea, potrivit Prosport.

Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună
- Rufo Collado pentru Gazeta Sporturilor pe 12 mai

Cortacero, învins de DDB

Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, a pierdut miercuri o nouă acțiune deschisă în justiție împotriva clubului alb-roșu, cererea de intervenție formulată de spaniol a fost anulată de instanță, ca netimbrată. 

Ibericul reclamase decizia prin care a fost scos în luna februarie din Consulul de Administrație.

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu FC Argeș

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Conflict în direct pe tema salariului lui Fabbrini: „A devalizat vreo 3 cluburi. Îmi pun apă, că m-a luat greața!”

Un ex-dinamovist a ajuns antrenor la Foresta Suceava și deplânge starea „câinilor”: „Mi-e greu să înțeleg cum a ajuns Dinamo într-o situație disperată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
van_ghelie_netherlands
van_ghelie_netherlands  •  15 Mai 2021, 21:29

Verificați dacă *** are aceiași pantofi! A venit pe Moșilor să-și pună flecuri la un atelier și voi vă luați de el... N-are voie să vină în Bucale?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaeuna
steauaeuna  •  15 Mai 2021, 20:24

Auzi ce obietiv maret...salvarea de la retrogradare. Asa da, acum va recunosc, ce e aia campionat, cupe europene? Nu, noi ne taram, ne milogim ,,doar doar,, ramanem in Liga 1...doar dinam0...vai mama voastra...

andrey.fcd
andrey.fcd  •  15 Mai 2021, 20:11

Cortazero nu pune mana pe nimic stati calmi... pe langa fanatici ca bucurica si anghel in DDB sunt si niste profesionisti extraordinari, avocati bazati. S-au luat toate masurile necesare, iar pt banii pe care DDB i-a infuzat la Dinamo, drepturile de televiziune sunt gaj pentru acesti bani, deci Dinamo e obligata sa dea acesti bani celor din DDB. Cortazero nu se poate atinge de ei, dar probabil ca inca nu stie asta

Vezi toate comentariile (21)
Comentează