FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

DINAMO. VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea, pus la punct din play-off-ul Ligii 1: „Cum poți să spui o asemenea idioțenie?”

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 11:49

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a fost invitat marți dimineața la GSP Live. Omul de afaceri a vorbit despre schimbul tăios de replici avut cu Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, care l-a acuzat de blat în meciul cu FCSB, încheiat 2-2.

Deși Florin Prunea afirmase că i-a cerut scuze lui Iftime pentru acuzele grave aduse la acel moment, Iftime spune că nu a fost căutat de managerul lui Dinamo. 

„Nici n-a fost un conflict. A fost un mesaj, pe care l-am uitat. Când ne vedem, ne salutăm, dar nu avem nicio relație. Când primești un astfel de mesaj de la un om de nivelul lui, normal că te enervezi. Cum poți să spui o asemenea idioțenie? Poți spune orice, dar nu că o echipă e aservită alteia. 

Nu mi-a cerut scuze. Ce să mai zic? Să fie sănătos. Nu e un subiect pe care să vreau să-l răscolesc pentru că nu face parte cu absolut deloc din bucuria vieții mele. Îl apreciez că a fost mare fotbalist, dar nu-l apreciez ca președinte de club. N-o spun cu răutate, asta cred”, a declarat Valeriu Iftime, la GSP Live. 

„Prunea mi-a dat mesaj, mi-a zis că «Nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva. Să vă fie rușine, blatiștilor»” - Valeriu Iftime, pe 29 februarie, imediat după egalul cu FCSB

„Eu am mesajul pe telefon. Nu am folosit cuvântul blatist. Mai glumeam cu el. Sigur că am avut și clinciuri. După meci, i-am cerut scuze, a fost o simplă glumă. Dacă atât îl duce mintea, n-am ce să-i cer” - Florin Prunea, pe 3 martie

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Liviu Ciobotariu, favoritul pentru banca roș-albilor, și-a lăsat mască fostul patron: „M-a blocat, am crezut că face mișto”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
maccsero
maccsero  •  10 Martie 2020, 17:29

Deh, din prune se face țuica...

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  10 Martie 2020, 17:02

Domnilor de la gsp puteti face un sondaj sa vedem cine are dreptate... iftime ori prunea... cred ca ar ieși câștigător prunea...

cornelconasu
cornelconasu  •  10 Martie 2020, 15:09

R. Răureanu si-a schimbat numele în R. Dinu ?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează