FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. VIDEO EXCLUSIV Liviu Ciobotariu, favoritul pentru banca roș-albilor, și-a lăsat mască fostul patron: „M-a blocat, am crezut că face mișto”

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 10:29

Liviu Ciobotariu (48 de ani), selecționerul naționalei Libanului, ar putea deveni noul antrenor al lui Dinamo, tehnicianul fiind în negocieri cu echipa din „Ștefan cel Mare”.

Aflat în studioul GSP Live, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit în termeni laudativi despre Liviu Ciobotariu. Omul de afaceri a oferit mai multe detalii despre perioada petrecută de Ciobotariu la clubul pe care-l conduce.

„Mi-a lăsat o impresie excepțională, și acum sunt prieten cu el. Nu sunt deloc gratuit. El reprezenta un nume, iar Botoșaniul nu era un nume când a venit la mine. N-am crezut că el va accepta o ofertă de la Botoșani. 

I-am dat un singur telefon, iar el mi-a spus: «Domnul Iftime, pentru Botoșani vin». M-a blocat, am crezut că face mișto. A venit la Botoșani, nici n-am negociat salariul cu el. I-am spus să scrie ce vrea în contract. 

E un om care mi-a stabilizat echipa, un om care poate construi și care are personalitate. Cred că poate face o treabă bună dacă echipa e echilibrată din punct de vedere financiar”, a declarat Valeriu Iftime, la GSP Live. 

Liviu Ciobotariu a fost antrenor la FC Botoșani în sezonul 2018-2019. Cu el pe bancă, moldovenii au încehiat pe locul secund în play-out-ul campionatului trecut. La finalul sezonului, Ciobi a plecat de la Botoșani, dând curs ofertei venite de la naționala Libanului.

Liviu Ciobotariu, șanse mari să o preia pe Dinamo

Liviu Ciobotariu mai are contract cu naționala Libanului până în vară, dar poate scăpa ușor de înțelegere. Din cauza coronavirusului, programul echipei a fost dat peste cap și sunt șanse mici ca vreo acțiune oficială să mai aibă loc în perioada următoare. Pe listă s-ar mai afla și Adrian Mihalcea. 

Liviu Ciobotariu a mai antrenat în carieră la FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, CSM Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai și FC Botoșani. 

VIDEO // Match Preview Dinamo - Chindia

Vezi și: 

Liviu Ciobotariu, favorit să preia banca tehnică a lui Dinamo

EXCLUSIV // Cosmin Contra, ofertat de Dinamo » Salariul oferit de „câini” + răspunsul lui „Guriță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
rockyus
rockyus  •  11 Martie 2020, 11:58

Cel mai bun e Arges Vintila, si-asa Jiji vrea sa scape de el!

1206754226007193
Glumetu Dan  •  11 Martie 2020, 11:21

Maaare antrenor, pina acum a fost la 14(!!!) echipe!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Martie 2020, 09:20

cea buna varianta este un om serios si bine pregatit

Vezi toate comentariile (21)
Comentează