FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // Cosmin Contra, ofertat de Dinamo » Salariul oferit de „câini” + răspunsul lui „Guriță” UPDATE Fostul selecționer, propunere pentru Negoiță

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 10:04

Dinamo a încercat să dea lovitura cu readucerea lui Cosmin Contra (44 de ani). Negoiță i-ar fi propus un salariu maxim de 10.000 de euro pe lună. 

UPDATE 11:30

După ce l-a refuzat pe Negoiță, Contra i l-a propus dinamovistului pe nașul lui, Adrian Mihalcea, care i-a fost secund la echipa națională.

Contra a refuzat Dinamo

Cosmin Contra a refuzat însă, mai ales pentru că încă este de actualitate pentru el o ofertă mai veche de 1,5 milioane de euro pe sezon din zona arabă. Până în vară nu vrea să revină în antrenorat. Contra e în acest moment observator UEFA, pentru meciurile europene.

Fostul selecționer a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada februarie - septembrie 2017. În returul acelui sezon, a fost ultima dată când „câinii” s-au bătut cu șanse matematice la titlu până în ultima etapă. 

Tehnicianul s-a despărțit de formația din „Ștefan cel Mare” după ce a primit o ofertă din partea Federației Române de Fotbal pentru a prelua echipa națională.

În aceste condiții, tot Liviu Ciobotariu pare în pole-position să-i succeadă lui Uhrin jr.

Dusan Uhrin jr. și-a reziliat contractul cu Dinamo

În urma înfrângerii cu Poli Iași, 0-1, a doua din play-out, Dinamo și Dusan Uhrin au căzut de acord pentru rezilierea contractului.

După 3 ore de negocieri, cele două părți s-au înțeles cu privire la rezilierea contractului. „Ne-am înțeles corect”, a declarat Uhrin pentru GSP.RO.

La început, negocierile au fost complicate întrucât Uhrin a primit doar două salarii, 16.000 de euro, din cele șapte, în perioada în care a fost antrenor și le-a spus șefilor că nu este dispus să renunțe nici măcar la un cent din banii pe care îi are de luat. Antrenorul era nemulțumit de tot ce i s-a întâmplat la club și de dificultățile prin care a trecut.

Conducerea dinamoviștilor i-a transmis lui Dusan că gruparea din „Groapă” nu are acum bani pentru el, deoarece trebuie să obțină licența sportivă și l-au rugat să mai aștepte câteva luni.

VEZI ȘI:

Cornel Dinu, o nouă ieșire controversată » Edi Iordănescu și Dan Petrescu, puși la zid: „Se poartă sistemul ISIS, cu accente de Rahova”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
duta_dd
duta_dd  •  10 Martie 2020, 20:57
Postat de valyomanid4 pe 10 Martie 2020, 11:01

Chirila in tandem cu Victoras Iacob ?...:)))

meserie!!!

duta_dd
duta_dd  •  10 Martie 2020, 20:54

hai cu cotnra, sa votam im potentii sa "ne conduca" :)))))))))))))))))

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  10 Martie 2020, 16:24
Postat de marcelclujnapoca pe 10 Martie 2020, 16:18

Hai cu Raducioiu sau MUltescu ! Nici Andone nu ar fi de lepadat...

sau Ionut Chirila ca aduce si bani de acasa pentru Licenta !.....eu cred ca daca cineva vrea postul .....trebuie sa cotizeze serios la Negoita ! zici ca suntem in comunism ....

Vezi toate comentariile (42)
Comentează