FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0

Cornel Dinu, o nouă ieșire controversată » Edi Iordănescu și Dan Petrescu, puși la zid: „Se poartă sistemul ISIS, cu accente de Rahova”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 09:38

Cornel Dinu (71 de ani) i-a criticat pe Edward Iordănescu (41) și Dan Petrescu (52), în urma discursurilor pe care aceștia le-au avut la finalul meciului Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0.

Clasament Liga 1

De asemenea, „Mister” a stârnit încă o dată rumoare, în momentul în care a vorbit despre barba lui Iordănescu jr, la TV Telekom Sport.

Cornel Dinu: „Vorbiți mai puțin!”

...despre Dan Petrescu: „Știam ce o să spună. Adică o cârcoteală din asta care nu are nimic cu realitatea. Discursul lui, un discurs de Hagi-Tudose al fotbalului, merge pe o anumită rigoare, el fiind un jucător fără calităţi defensive. Dacă se spune «joci aşa cum antrenezi», explică şi ce face el. Aşteaptă dacă se deschide adversarul. Are discursul ăsta în care îi ceartă pe adversari, e ridicol! Vorbiţi mai puţin. Mai bine lăsaţi echipele să se exprime".

...despre Edward Iordănescu: „Când l-am văzut pe Iordănescu vorbind din nou, trebuie să pleci de la ideea de inşirare a cuvintelor goale. Nicăieri în lume nu mai găseşti discursuri de această manieră. Tot se poartă sistemul ăsta ISIS, cu accente de Rahova. I-am admirat barba, arată precum pădurile defrişate din România. Din când în când mai vezi câte un copac. El toacă, toacă". 

Ce au declarat cei doi antrenori la finalul meciului:

„Dacă nu primești gol în deplasare, dar nici nu reușești să marchezi, asta meriți. S-au apărat foarte bine tot meciul. Nu am fost inspirați, iar când am avut ocazii nu am trimis mingea în poartă. 
 

Sper ca Gazul să joace așa acasă cu toate adversarele. Eu nu am înțeles sacrificiul ăsta pentru un punct... Nu îi ajută cu nimic! Marius Constantin și Pleșca sunt cei mai buni de pe teren când joacă împotriva mea. Sper să joace la fel și mai departe.

Eu nu cred că vom câștiga acest campionat. Sunt prea multe lucruri care se întâmplă, nici noroc, nici altele. Va fi trist meciul cu FCSB fără spectatori. Va fi cu nervi, cu țipete, cu urlete, ca astăzi. Sigur ca fi foarte strâns, cu intensitate” - Dan Petrescu

„A fost un punct muncit, de moral. Noi ne-am remarcat cu jocuri solide pe teren propriu. Mă bucur că am revenit lângă echipă după perioada de suspendare și am avut un fotbal bun. 
 

Am trecut peste euforia intrării în play-off. Anticipasem că există o stare de automulțumire, dar a trecut și aceasta. Băieții au înțeles că și-au câștigat dreptul de a sta la masa bogaților, dar au și responsabilități.

Eu văd CFR Cluj favorită la câștigarea titlului. Țin enorm la Dan Petrescu și-i doresc succes. A fost un rezultat corect pentru noi” - Edi Iordănescu

Cornel Dinu, o nouă ieșire controversată » Edi Iordănescu și Dan Petrescu, puși la zid: „Se poartă sistemul ISIS, cu accente de Rahova”

VEZI ȘI:

Umbra lui Koljic în Bănie » Ce se întâmplă cu jucătorul văzut drept „fundamental, de titlu” la Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
983732924972315
Soos Vilmos  •  10 Martie 2020, 20:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  10 Martie 2020, 17:53

Dinu cumătrul lui Gheară! Când tu te rogi și îl pui naș de căsătorie al fiului tău pe Nicu Gheară arăți cine ești cu adevărat...

007claudiu
007claudiu  •  10 Martie 2020, 13:17

Vorbeste Dinu sa se afle in treaba. Cei doi antrenori au avut declaratii decente

Vezi toate comentariile (5)
Comentează