FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Afirmație teribilă pentru Dinamo: „După sărbători, jucătorii nu mai vin în România! Datoriile vor fi de 8 milioane de euro”

Florin Prunea (52 de ani), fostul manager general al lui Dinamo, spune că situația din Ștefan cel Mare se agravează de la o zi la alta.
Florin Prunea (52 de ani), fostul manager general al lui Dinamo, spune că situația din Ștefan cel Mare se agravează de la o zi la alta.

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 21:24 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 21:45

Florin Prunea (52 de ani), fostul manager general al lui Dinamo, spune că situația din Ștefan cel Mare se agravează de la o zi la alta.

  • Dinamo e obligată să achite restanțele financiare către „angajații relevanți” și către alte entități sportive până în ultima zi lucrătoare a lunii noiembrie. În caz contrar, sancțiunile sunt dure, de la o amendă în valoare de 50.000 de lei, până la excluderea din competițiile viitoare.Detalii AICI!

„Pare ultimativă, e comisia de Monitorizare, care monitorizează toate plățile. Cred că au mai primit 3-4 cluburi această scrisoare. Este termenul de 30 noiembrie, când trebuie să faci dovada plăților. Toată lumea o aruncă pe investitorii spanioli, dar apar multe lucruri de pe vremea lui Negoiță, Când va fi gata procesul, fiind un contract de muncă, o să trebuiască să îmi primesc și eu drepturile salariale”, a declarat Prunea la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Prunea: „Datoriile vor fi de 8 milioane de euro”

„Spaniolii nu sunt vinovați de asta, dar sunt vinovați de ce se întâmplă acum. Ei nu au știut ce preiau. A fost un audit care a fost făcut așa, pe genunchi, pe repede. Problema e ce se întâmplă de acum. Vorbim de un buget de minim 400.000 de euro net, care înseamnă 500.000 de euro brut. Dacă Dinamo nu mai are acționar în acest moment, cel care va veni va prelua niște datorii de minim 8 milioane de euro”, a declarat Florin Prunea la „Fotbal Club”, de la Digisport.

Băieții ăștia care au venit pe salarii de 30-35 de mii de euro au deja 2 luni întârziere. După sărbători ei nu mai vin în România, dar salariile rămân pe hârtie. Dinamo are buget nu de playoff, e buget de Champions League! Nimeni din România n-a mai dat 35 de mii de euro salariu la un fotbalist! Poate numai Porumboiu
- Florin Prunea

VIDEO. EXCLUSIV Cosmin Contra anunță Apocalipsa la Dinamo: "Nu mi s-a oferit postul de a face eu toate cărțile la club!"

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. Situația e mai dramatică decât în primăvară » Cine ajută clubul cu bani, Contra, ținut în funcție de PCH, Cortacero e de negăsit

EXCLUSIV. FRF a înștiințat Dinamo » Urmări dezastruoase, dacă datoriile nu sunt achitate până la finalul lui noiembrie: ce prevede regulamentul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  12 Noiembrie 2020, 00:08

Singura Solutie Viabila = Divizia C !

deusdat
deusdat  •  11 Noiembrie 2020, 11:23

Și cum se mai simte Pablito?

solox
solox  •  10 Noiembrie 2020, 23:04
Postat de Bolon Yokte pe 10 Noiembrie 2020, 22:33

Cu 8 mil. euro datorii nimeni nu va prelua echipa ,și datoriile. Ori va fi bagata in faliment,ori in insolventa in cel mai bun caz. Magaria asta ca sa aduci jucatori cu 35000 euro salariu la Dinamo, dar sa nu platești acele salarii n-am mai vazut-o! Dinamo nu poate platii aceste salarii f.mari pt. actuala Liga 1. Nu vad rostul/manevra. Clubul intrind in insolvență sau faliment,la masa credala fotbaliștii sint ultimii,deci nu vor lua nici un ban.

rostul/manevra= circ Se vinde bine in Romania de multi ani. Chiar nu ai observat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează