FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea, vehement după ce PCH i-a cerut demisia: „Unde m-aţi adus, fraţilor?” + „De Mihalcea nu se apropie nimeni!”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 15:16

Florin Prunea (51 de ani) a fost astăzi la conferința de prezentare a noului antrenor de la Dinamo, Adrian Mihalcea (42). Managerul „câinilor” a răspuns în urma comunicatului publicat de PCH, în care ultrașii dinamoviști i-au cerut demisia.

PCH, comunicat incendiar după numirea noului antrenor: „Așteptăm scuze publice de la Mihalcea. Iar Prunea trebuie să plece, altfel Negoiță ne-a tras în piept!”

„Adrian Mihalcea a fost propunerea îmbrăţişată de patronul nostru din prima. Eu îi stimez pe fani, îi apreciez. Vorbesc cu ei şi acum, sunt în contact cu ei. Demisia nu mi-o dau, că nu sunt de capul meu aici. Dacă patronul consideră că trebuie să-mi dau demisia, atunci o fac.

Eu am picat ca musca în lapte aici. Ce vină am avut eu, nu pot să-mi dau seama. Liderii galeriei mi-au spus, încă din prima zi, că oricine ar fi venit la fel ar fi fost. Eu am picat în al patrulea Război Mondial.

Nu am făcut decât să-mi fac treaba, să muncim, să facem ceva. În condiţiile în care s-a lucrat aici, în acest sezon era greu. Eu mai am contract până în vară. Vedem după. Patronul, Dănciulescu şi Neagoe m-au convins să vin aici. Eu şi acum îi cert pe ei. «Unde m-aţi adus, fraţilor?»", a declarat Prunea.

Florin Prunea: „De Mihalcea nu se apropie nimeni!”

De asemenea, oficialul lui Dinamo a ținut să se poziționeze de partea noului antrenor din „Groapă”: „De Adi Mihalcea nu se apropie nimeni. Eu vă garantez asta. Este un fost coleg de-ai mei, care a crescut cu noi, un dinamovist adevărat, un antrenor care munceşte. Ştie la ce s-a înhămat, suntem alături de el, este antrenorul pe care l-am dorit cu toţii. Vine să muncească pentru Dinamo şi sunt convins că vom avea rezultate împreună".

VEZI ȘI:

LIGA 1 SUSPENDATĂ // CFR Cluj, prima reacție oficială: „Îi vom lăsa liberi o perioadă pe jucători”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
2036290743290484
Ion Marin  •  13 Martie 2020, 16:45

Nu BALAGANESCU E DE VINA , NEA GOITA POARTA TOATA VINA PENTRU TOT CE S A INTAMPLAT , INCOMPETENTA SI CAPOSENIA LUI A ADUS CLUBUL IN COLAPS. Ion Marin • 12 Martie 2020, 18:14 ÎMI PLACE RESPECT RAPORTEAZĂ RĂSPUNDE Are dreptate spartcapus, esti INCONSTIENT, nu stii in ce te ai bagat , cred ca esti mai inconstient decat Nea Goita, care este si capsoman, in campionatul asta a facut greseli capitale , cand l a pus Nea Goe antrenor si cand i a dat drumul lui Nistor la Craiova, iar tu Mihalceo , daca nu i fortezi mana sa ti aduca 3 jucatori foarte buni , care sa faca legea in teren , un fundas central , un mijlocas si un atacant de clasa , vei merge in B impreuna cu nestiutorul de Nea Goita.Am spus o de atatea ori dupa plecarea lui Rednic , ca n atac cu Popa si Moldoveanu , vom juca in B la anu.Ba baiatule, DINAMO , n are echipa.Am mai spus candva cand era BORCEA pe cai mari , ca in Stefan cel Mare datorita , bataii de joc , inconstientei si incompetentei CRASE la nivel de conducere , va veni o zi cand clubul va fi in COLAPS, iar in tribune va fi numai Borcea , fumandu -si " TRAMBUCUL " DE OOM CU 10 clase , care nu a invatat nimic si este un las , care a profitay sta cu banii la tescherea , ca si alti magnati si nu ajuta clubul cu nimic , club care dintrun neica nimeni , l a facut celebru.Singurii care mai fac ceva sunt suporterii , eu le cant de vreo 4-5 ani sa se organizeze straga bani ca sa salveze clubul , s au trezit cam tarziu, poate prera tarziu.

grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  13 Martie 2020, 12:52
Postat de mir21 pe 13 Martie 2020, 12:19

Vine retrogradarea si falimentul prostălăilor si asta doar la DDB se poate intampla

''tara arde '' si tie iti arde de dinamo , bai prostea s-ar putea sa nu se mai joace fotbal niciodata

mir21
mir21  •  13 Martie 2020, 12:19

Vine retrogradarea si falimentul prostălăilor si asta doar la DDB se poate intampla

Vezi toate comentariile (20)
Comentează