FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // PCH, comunicat incendiar după numirea noului antrenor: „Așteptăm scuze publice de la Mihalcea. Iar Prunea trebuie să plece, altfel Negoiță ne-a tras în piept!”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 09:17

Peluza „Cătălin Hîldan” a reacționat pe pagina oficială de Facebook, după ce Adrian Mihlacea (43 de ani) a fost numit ieri în funcția de antrenor principal la Dinamo. 

Ultrașii dinamoviști au continuat conflictul cu Florin Prunea (51), managerul „câinilor”, căruia îi cer demisia și susțin că Mihalcea, noul tehnician al echipei, le datorează scuze publice.

„Mr. Trainer - DA, Mr. Trening - NU

Câteva lămuriri legate de noutățile de la echipă:

1. Problema lui Dinamo până acum NU A FOST ANTRENORUL, ci cei care au creat o atmosferă proastă în jurul echipei. Antrenorul a plecat, băgătorii de strâmbe au rămas, deci PERICOLUL ESTE ACELAȘI.

2. Propunerea boardului DDB pentru postul de antrenor a fost alta. Cel propus de noi a refuzat. Dacă ar fi acceptat, noi eram dispuși să ne asumăm totul. (Permiteți-ne să nu dăm numele antrenorului. Avem motive întemeiate. În plus, pentru că știm care sunt persoanele din club care au informația, suntem curioși dacă va apărea în presă) 

3. Adi Mihalcea a fost varianta lui Negoiță. Ne-am înțeles că Mihalcea poate veni doar dacă pică varianta noastră și DOAR DACĂ PLEACĂ PRUNEA. Dacă Mihalcea este noul antrenor, PRUNEA TREBUIE SĂ PLECE. Altfel Negoiță ne-a tras în piept.

4. PLECAREA lui Prunea nu este o ambiție a noastră. Rezultatele din ultima vreme impun această măsură. La prima lui conferință de presă alături de Neagoe a spus: «Dacă nu ajungem în play- off, PLECĂM TOȚI».

5. Negoiță trebuie să-și asume în totalitate rezultatele echipei de aici înainte.

6. Mihalcea trebuie să înțeleagă două lucruri și va avea susținerea noastră:

  • A - Un dinamovist trebuie să vorbească cu respect despre Dinamo indiferent unde activează. În momentul ăsta așteptăm scuze într-o declarație publică, așa cum a fost și afirmația prin care s-a dezis de trecutul dinamovist
  • B - Colaborarea cu Florin Prunea este nocivă

7. Așteptăm din partea lui Bălănescu să-și dea DEMISIA, exact așa cum a promis.

PS: Deocamdată singura alternativă la actualul patron este www.programddb.ro. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai puternici”, se arată în comunicatul PCH.

Mr Trainer - DA, Mr Trening - NU Câteva lămuriri legate de noutățile de la echipă: 1. Problema lui Dinamo până acum...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Wednesday, March 11, 2020

Adi Mihalcea: „Nu suntem trepăduși"

În vara lui 2015, după ce a lucrat la ACS Berceni, „satelitul" lui Dinamo, Adi a avut o ieșire în forță în media și a criticat patronatul, în frunte cu Ionuț Negoiță. Actualul A1 de la echipă a criticat politica salarială a șefului său de acum. Declarațiile lui Mihalcea la adresa clubului din „Ștefan cel Mare” au fost taxate acum de către suporterii dinamoviști.

„Am fost umiliți și eu, și Mugur Bolohan. Nu doar noi, ci și familiile noastre! Am făcut muncă voluntară la Berceni, am venit pe banii noștri la antrenamente, iar când ne-am dus să negociem cu Dinamo II, am vrut să închidem perioada de acolo, cerând să fim plătiți din urmă. Ni s-a propus o sumă mai mică, de parcă ar fi fost vorba despre sute de mii de euro. Eu aveam la Berceni un salariu de 1.000 de euro. Ni s-a spus: «Vă dăm mai puțin!».

Nu suntem niște trepăduși. Stăteam ca fraierii câte trei ore prin cafenele, așteptând să intrăm la conducerea de la Dinamo, să ne primim banii. Ni s-a propus să ne dea mai puțin, apoi să semnăm pe o sumă mai mare de 1.000 de euro pe lună cu Dinamo II! N-am acceptat așa ceva. Ne-am vrut toți banii pentru perioada Berceni.

Am avut contract cu Berceni, dar noi am negociat cu Dinamo, iar la masă a fost și domnul Negoiță. Ne-am făcut treaba bine la Berceni, am reușit să salvăm echipa. Nu știu ce încredere poți să mai ai în niște oameni care îți propun un proiect, nu-și respectă cuvântul, apoi îți propun un alt proiect. Și vorbim despre Dinamo, nu despre Unirea Slobozia, să zicem, care este în faliment. Asta este o politică românească!" - Mihalcea, în 2015

VEZI ȘI:

EXCLUSIV CCA aruncă în aer derby-ul CFR Cluj - FCSB! Radu Petrescu din București e trimis la centru

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
2036290743290484
Ion Marin  •  13 Martie 2020, 16:50

Ba baiatule care esti ,nu i au dat lui Neagoiuta , i au dat lui Dinamo , asta trebuia sa faca toata suflarea dinamovista.

2036290743290484
Ion Marin  •  13 Martie 2020, 16:48

Nu BALAGANESCU E DE VINA , NEA GOITA POARTA TOATA VINA PENTRU TOT CE S A INTAMPLAT , INCOMPETENTA SI CAPOSENIA LUI A ADUA CLUBUL IN COLAPS. Ion Marin • 12 Martie 2020, 18:14 ÎMI PLACE RESPECT RAPORTEAZĂ RĂSPUNDE Are dreptate spartcapus, esti INCONSTIENT, nu stii in ce te ai bagat , cred ca esti mai inconstient decat Nea Goita, care este si capsoman, in campionatul asta a facut greseli capitale , cand l a pus Nea Goe antrenor si cand i a dat drumul lui Nistor la Craiova, iar tu Mihalceo , daca nu i fortezi mana sa ti aduca 3 jucatori foarte buni , care sa faca legea in teren , un fundas central , un mijlocas si un atacant de clasa , vei merge in B impreuna cu nestiutorul de Nea Goita.Am spus o de atatea ori dupa plecarea lui Rednic , ca n atac cu Popa si Moldoveanu , vom juca in B la anu.Ba baiatule, DINAMO , n are echipa.Am mai spus candva cand era BORCEA pe cai mari , ca in Stefan cel Mare datorita , bataii de joc , inconstientei si incompetentei CRASE la nivel de conducere , va veni o zi cand clubul va fi in COLAPS, iar in tribune va fi numai Borcea , fumandu -si " TRAMBUCUL " DE OOM CU 10 clase , care nu a invatat nimic si este un las , care a profitay sta cu banii la tescherea , ca si alti magnati si nu ajuta clubul cu nimic , club care dintrun neica nimeni , l a facut celebru.Singurii care mai fac ceva sunt suporterii , eu le cant de vreo 4-5 ani sa se organizeze straga bani ca sa salveze clubul , s au trezit cam tarziu, poate prera tarziu.

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  13 Martie 2020, 01:28

"Orasenii" se dezic de Tzaranu'!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close