FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Florin Răducioiu nu-i dă prea multe șanse lui Mulțescu: „Pe ce mizezi tu s-o salvezi pe Dinamo?”

Dinamo l-a instalat azi în funcția de antrenor pe Gigi Mulțescu +22   FOTO
Dinamo l-a instalat azi în funcția de antrenor pe Gigi Mulțescu

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 19:21 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 19:53

Dinamo l-a instalat azi în funcția de antrenor pe Gigi Mulțescu (68 de ani), „SMURD-ul” fiind soluția găsită de șefii „câinilor” pentru a salva echipa de la retrogradare.

Numirea lui Mulțescu la Dinamo a fost analizată de Florin Răducioiu (50 de ani). Fostul mare atacant al „câinilor” și al echipei naționale e de părere că misiunea noului antrenor din „Ștefan cel Mare” va fi una extrem de dificilă. 

Când într-o echipă se schimbă mai mulţi antrenori, înseamnă că jucăria este stricată rău de tot. Şi este foarte greu să o mai repari. Mulțescu are mare experinţă, dar nu ştiu pe ce poate miza el pentru a o salva pe Dinamo. Este un fost mare jucător, ştim foarte bine CV-ul şi sper să reuşească.

(...) Mentalitatea jucătorului trebuie schimbată, lucru foarte dificil. Din moment ce nu eşti plătit şi clubul nu te susţine financiar, e foarte greu să mai motivezi jucătorii. Şi aici va fi o mare problemă. Mi-e teamă că această misiune va fi foarte grea pentru Mulţescu”, a spus „Marele Blond”, potrivit TV Telekom Sport. 

Gigi Mulțescu, soluția găsită pentru redresarea lui Dinamo

De astăzi până la finalul acestui sezon competițional, noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Gheorghe Mulțescu. „SMURD-ul” va fi ajutat la conducerea tehnică a echipei de o altă glorie dinamovistă, Cornel Țălnar, noul director tehnic în cadrul clubului din Ștefan cel Mare”, se arată în comunicatul oficial al roș-albilor.

Gigi Mulțescu a fost alegerea fanilor-finanțatori pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare. Misiunea este una dificilă, „câinii” ocupând penultimul loc în play-out, însă cel supranumit „SMURD” nu se teme de această provocare: „Situația e delicată, dar cred că o voi rezolva. Până acum nu am dat greș, sper să nu o fac acum”.Acesta va fi al patrulea mandat pentru Mulțescu la Dinamo, pe care a mai antrenat-o între 1990 și 1991, în 2008 și în 2013.

VIDEO. Ionuț Chirilă analizează ultimele evenimente de la Dinamo: 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Tandemul Mulțescu - Țălnar, prima conferință după preluarea lui Dinamo: „E un coșmar! Nu credeam că vom trăi așa ceva la apusul carierei” » Cât e premiul în bani pentru salvare

DINAMO. Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar, prezentați oficial » Contractul „Smurdului”

EXCLUSIV Mulțescu a primit o „încurajare” la care nu se aștepta chiar de la un dinamovist: „A fost odată ca-n povești, a fost Dinamo București”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
vasi1986
vasi1986  •  15 Iulie 2020, 08:18

Ce-ar fi daca acesti oameni care se dau mari Dinamovisti, oameni pe care Dinamo i-a facut cunoscuti, de ex Tiriac, Lucescu, oameni potenti financiar, ar acorda cate o prima pentru fiecare victorie pana la finalul campionatului si o prima mai consistenta pentru salvarea de la retrogradare? Macar asa sa ajute Dinamo, si asta acum, in cea mai grea perioada a existenti clubului, nu cred ca ar fi un efort finaciar prea mare pentru ei.

creeperno
creeperno  •  14 Iulie 2020, 22:56

Ne salveaza smurdul

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  14 Iulie 2020, 20:45

Prost mai esti mai băiatule, pe nume raducioiu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează