FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo forțează o supermutare! „Câinii” sunt tot mai aproape de transferul lui Diego Fabbrini

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 13:41

Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv), fostul jucător al celor de la Botoșani, este la un pas de Dinamo.

Fotbalistul transferat în această vară de ȚSKA Sofia ar putea fi împrumutat la Dinamo, anunță TV Digi Sport. Conform surselor GSP.RO, mijlocașul e nemulțumit și vrea să plece din Bulgaria. Va încerca ruperea contractului cu ȚSKA, însă e posibil ca jucătorul să ajungă în „Ștefan cel Mare” sub formă de împrumut. O condiție: trebuie să accepte un salariu de cel mult 10.000 de euro pe lună.

Fabbrini a jucat 11 meciuri în acest sezon pentru CSKA, însă prestațiile sale au fost modeste, motiv pentru care bulgarii sunt dispuși să îl lase să revină în Liga 1.

2.000.000 €plătea Birmingham lui Watford în ianuarie 2016 pentru transferul lui Fabbrini

În sezonul trecut, italianul a evoluat pentru FC Botoșani, formație pentru care a reușit 5 goluri și 5 assisturi în 32 de partide oficiale. Jocurile bune l-au propulsat în atenția celor mai importante cluburi din Liga 1, printre care FCSB și Dinamo, însă niciuna dintre aceste formații nu l-a convins la momentul respectiv să rămână în România. 

Fabbrini a evoluat de-a lungul carierei pentru Empoli, Udinese Calcio, Palermo, Siena, Millwall, Birmingham, Watford, Middlesbrough, Spezia Calcio, Real Oviedo, FC Botoșani și CSKA Sofia.

1.000.000 €este cota de piață a lui Diego Fabbrini, conform Transfermarkt

Citește și:

EXCLUSIV Plecarea lui Negoiță a blocat transferul lui Cosmin Matei » Ultimele detalii de la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  21 August 2019, 17:34

Daca a ajuns in afara lotului la TSKA e clar ca de abia "sta in ghete",vorba vestitului comic al micului ecran!Si atunci?Cosmin Matei,acum Fabrini...Ce a ajuns Dinamo?Cimitirul elefantilor?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează