FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a perfectat un amical de 5 stele și zboară spre Bolu: „Se întâmplă și la noi lucruri pozitive”

Dinamo va juca un meci amical cu Galatasaray // foto: Imago
Dinamo va juca un meci amical cu Galatasaray // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 20:59 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 21:29

Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo, a anunțat că alb-roșiii vor disputa un meci amical în compania celor de la Galatasaray. 

Dinamoviștii continuă tradiția amicalelor de lux. După ce au înfruntat Dinamo Kiev în martie, meci pierdut la scor de neprezentare, 0-3, „câinii roșii” vor da piept cu Galatasaray, vicecampioana Turciei, într-un alt duel de gală, care va avea loc în Istanbul. 

Dinamo - Galatasaray, pe 27 iunie

„Se întâmplă și la noi lucruri pozitive. La Dinamo s-a pus puțin accent pe infrastructură, pe baza de la Săftica. Încercăm să aducem baza la un nivel european. Pe 27 iunie, la ora 18:00, vom juca un meci amical cu Galatasaray, la baza lor de la Florya. Tocmai am perfectat un cantonament în zona montană din Bolu. 

Și cei de la Galatasaray se reunesc luni, vor începe preliminariile pentru cupele europene. Au acceptat propunerea mea. Ne-am bucurat foarte mult. Am vrut să îl facem și în martie, dar nu s-a putut. Noi încercăm!”, a spus Mario Nicolae la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport. 

Dinamo, într-o situație delicată

Până la meciul amical în compania clubului din Istanbul, Dinamo are de rezolvat probleme urgente. Echipa trăiește de pe o zi pe alta, angajații clubului și jucătorii se prezintă, teoretic, la reunire, săptămâna viitoare, însă nu se știe cine și cât timp va mai continua.

Salvarea pe termen scurt ar putea sosi de la o tranșă din drepturile TV, dar și din transferuri. Doar că aici există o neconcordanță între Dinamo și jucători.

Clubul a fixat prețuri considerate mari pentru fotbaliștii ce au intrat în atenția unor grupări, pe când cei în cauză și reprezentanții lor ar dori ca ei să plece gratis sau pe sume mult mai mici.

În plus, Dinamo a fost pedepsită drastic de FIFA: „câinii” nu au nici dreptul să legitimeze fotbaliști liberi! Antrenorul Dusan Uhrin jr. va reveni curând la București, dar nu știe dacă o să continue.

VIDEO. Soluția lui Constantin Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013, iar Uhrin să rămână”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin jr. s-a săturat: „Dinamo nu m-a plătit deloc! Nu există niciun plan aici”

DDB s-a lovit de zid! Planul lui Mario Nicolae e imposibil de aplicat în realitate » Ultima soluție: să fie vândut Anton

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mehighms
mehighms  •  10 Iunie 2021, 08:59
Postat de creeperno115 pe 09 Iunie 2021, 22:31

Intre timp, becali planuieste un amical cu clinceni

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  10 Iunie 2021, 06:03
Postat de dobrin pe 10 Iunie 2021, 02:00

Sper ca le-au luat bilet dus-intors...

Bilete de autobuz, poate, ca nu văd alta alternativa...

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Iunie 2021, 04:50

@dobrin: Le-au luat, ca sunt mai ieftine :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează