FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-0

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // VIDEO Dumitru Dragomir, critică în termeni oribili la GSP Live: „Trebuie să ai minte de oligofren să faci asta cu Nistor! Va avea 20 de dușmani în vestiar”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 22:43

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat succesul reușit de Dinamo în meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0. 

După ce l-a lăudat pe Nistor pentru prestațiile sale din ultima perioadă, Dragomir a criticat în termeni reprobabili decizia ca autocarul echipei să fie stilizat cu chipul lui Dan Nistor.  

„Mi-au plăcut mai mulți de la Dinamo, dar Nistor, în primul rând, chiar dacă n-a făcut o partidă extraordinară. Leagă toată echipa, totul trece pe la el. 

Dar situația cu autocarul e o prostie. E o minte de oligofren, e o prostie. Va avea 20 de dușmani în vestiar. N-aș fi acceptat asta. Cum să accept așa ceva?”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

Nistor, ridicat la rang de simbol

Pe autocarul lui Dinamo a putut fi observat un desen nou, care reprezintă chipul lui Nistor, stilizat precum cel cu „Unicul Căpitan” Cătălin Hîldan de pe echipamente. Fanii au fost cei care au avut ideea, motivând că „Nistor reprezintă spiritul lui Dinamo!”

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // VIDEO Dumitru Dragomir, critică în termeni oribili la GSP Live: „Trebuie să ai minte de oligofren să faci asta cu Nistor! Va avea 20 de dușmani în vestiar”

Vezi și: 

DINAMO // Dan Nistor, ridicat la rang de simbol » Fanii au cerut să aiba poză ca Hîldan, pe autocar: „Reprezintă spiritul lui Dinamo!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1194482063932090
Gigel Macovei  •  19 Octombrie 2019, 17:04

Domnule Mitică Dragomir dumneata vezi ți de problemele matale de familie și sănătate și lasă suporterii ,echipa și clubul Dinamo sa și aleagă imaginea și jucătorul care consideră ei că întruchipează spiritul lui Dinamo.Nu mai comentați dumneavoastră ceea ce și doresc suporterii și cei care țin cu acest club.Multa sănătate și comentați ptr alte echipe ale ligii 1

iulihenry14
iulihenry14  •  19 Octombrie 2019, 15:21

Unde a facut Dragomir comentariu? La GSP Live? Adica unde a fost invitat? Adica pe platforma pe care i-ati dat libertate sa se exprime? Atata timp cat il bagati in seama si il chemati la interviuri normal ca astea vor fi comentariile. Daca nu era chemat la emisiune si statea in sufrageria lui nebagat in seama nu mai facea niciun comentariu. Dar voua va place sa bagati degetele in apa priza si dupa sa dati in judecata ENEL ca de ce au curent asa puternic la prize.

doomsday2000
doomsday2000  •  19 Octombrie 2019, 09:01

Mitică a caracterizat perfect pleava numită pch

Vezi toate comentariile (14)
Comentează