FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-1

FOTO+VIDEO. Dinamo - Gaz Metan 2-1 » „Câinii”, resuscitați de Bîrsan! „Centralul” a inventat golul victoriei. Cronica: „Fluierul fermecat”

Dinamo a învins-o pe Gaz Metan, scor 2-1, în runda cu numărul 19 din Liga 1. „Câinii” au câștigat și grație unei greșeli grave comise de arbitrul Marcel Bîrsan. +22   FOTO
Dinamo a învins-o pe Gaz Metan, scor 2-1, în runda cu numărul 19 din Liga 1. „Câinii” au câștigat și grație unei greșeli grave comise de arbitrul Marcel Bîrsan.

Articol de , - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 10:38 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 22:08

Viciere de rezultat în Ștefan cel Mare: Dinamo a învins-o pe Gaz Metan, scor 2-1, în runda cu numărul 19 din Liga 1, după o greșeală gravă comisă de arbitrul Marcel Bîrsan ( detalii AICI + verdictul lui Crăciunescu)

Vezi AICI programul și rezultatele din etapa 19 a Ligii 1

Dinamo - Gaz Metan 2-1 » Cronică: „Fluierul fermecat”

Ediția de campionat 2020/2021 va fi memorabilă pentru Dinamo! Pe la primăvară vom afla exact dacă va fi în sens pozitiv sau negativ, până atunci absolut orice e posibil la clubul situat, strategic, între circ și Spitalul de Urgență.

„Haita" e mai imprevizibilă decât viața trăită la limita extremă. Poate să piardă clar cu Chindia (0-1) și cu Botoșani (0-4), pentru ca apoi să bată Gaz Metan (2-1), una dintre echipele în formă ale ultimei perioade, cu trei victorii și o remiză înaintea partidei din Ștefan cel Mare. Poate să înceapă prost, să ia un gol stupid, pe greșeli individuale, să scape de un 0-2 ce-ar fi îngropat și ultimele speranțe ale nebunilor care cumpără bilete cu toptanul sau dau la lopată în zăpadă, pentru ca apoi să se scuture de praful mediocrității și să dea două goluri dintr-o ocazie, practic. Reușita lui Magaye a fost la prima oportunitate reală, cea a lui Puljic a fost inventată de „assist-ul" arbitrului Bîrsan.

+18 FOTO

Ori la bal, ori la spital

D-aia e frumos fotbalul, așa e? Dar e al naibii de periculos pentru cei implicați la o astfel de echipă! Fiindcă va fi ori la bal, ori la spital. Ori în play-off, ori la retrogradare. Iar în această ultimă speță, „câinii" au scăpat cum au scăpat o dată. Cât să mai mărești Liga 1! Oamenii de la CS Dinamo, de la FC Dinamo, forțele de muncă ale suporterilor au pus mâna pe lopeți, gândindu-se ce frumos ar fi fost să-i fi avut acolo pe alde Cortacero sau Șerdean la o bulgăreală!, și-au oferit o suprafață de joc mai mult decât decentă.

Fanii fac sold out-uri pe bandă rulantă, Național Arena a ajuns prea mică pentru „câini", probabil, ar umple și Maracana cu bilete virtuale. Spirit mult, voință, hei-rupism, însă mai e nevoie ca fotbaliștii să mai vină și ei cu ingredientele necesare supraviețuirii clubului, atitudine și pregătire fizică. Fiindcă doar atacând buturile adverse, mai vine și un cadou din partea arbitrului. Oaspeții au acuzat pe final de meci și un henț în careu la Nepomuceno... 

FOTO+VIDEO. Dinamo - Gaz Metan 2-1 » „Câinii”, resuscitați de Bîrsan! „Centralul” a inventat golul victoriei. Cronica: „Fluierul fermecat”

Mediașul? O altă enigmă. Pare că poate fi o candidată sigură la play-off, dar și o crudă deziluzie. Cu meciuri din trei în trei zile, vom avea parte de multe enigme în 2021.

7 cartonașe galbenea strâns Răuță, va absenta duminică la Arad, contra celor de la UTA

4 cartonașe galbenea colecționat Fabbrini, va lipsi și el la partida de la Arad

Viciere de rezultat în Dinamo - Gaz Metan 2-1

Cornerul executat din partea stângă de Paul Anton a fost respins de Pleșca, în Puljic. Înainte ca balonul să ricoșeze în plasa medieșenilor din stoperul croat, goalkeeper-ul oaspeților a fost însă doborât din inerție de Bejan! Marcel Bîrsan a validat reușita, eronat!, nu înainte însă de a sta pe gânduri câteva secunde bune. „Portarul nu se mai bucură de niciun privilegiu, decât acela că poate să joace și mingea cu mâinile în careu. Este o centrare, un portar boxează, regulamentar. După, un adversar intră în el și îl aruncă în poartă. Jocul trebuia oprit și acordată lovitură liberă directă în favoarea lui Gaz Metan", a declarat, la pauza meciului, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, la „Digi Sport Special"

Clasament Liga 1:

FINAL » Dinamo - Gaz Metan 2-1

Dinamo - Gaz Metan, echipele de start:

DINAMO: Eșanu - A. Radu, Puljic, Bejan, Steliano Filip - Fabbrini, Răuță, Anton, G. Crețu - Gueye, Nemec
REZERVE: Mitrovic, Ehmann, R. Grigore, V. Achim, Gol, Mihaiu, Bani, Moldoveanu, Nepomuceno
ANTRENOR: Ionel Gane

GAZ METAN: Pleșca - Butean, Baco, Yuri, Trif - Alceus, Junior da Silva - Deaconu, Horșia, Valente - Nițu
REZERVE: Buzbuchi, Romeo, Larie, Horj, Pambou, Ze Manuel, P. Costea, Sambu, Velisar
ANTRENOR: Jorge Costa

VIDEO. Suporterii lui Dinamo au dat zăpada de pe teren înaintea meciului cu Gaz Metan

Citește mai multe știri din Liga 1:

Basarab Panduru, încântat de un jucător de la FCSB și-l vede la națională: „A depășit acel moment”

INTERVIU Marius Croitoru: „Mă tem de Dumnezeu și de cineva din fotbal. Cred că îi sperie și pe alții, numai că ei nu recunosc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (103)
1887248954618984
Kocsis Tibor  •  29 Ianuarie 2021, 15:18

Deci pentru Dinamovisti gol perfect valabil , cat de departe merge lipsa de fairplay doar pentru a castiga egal cum pai daca anul trecut FRF -ul nu marea campionatul astazi nu mai dicutam pe tema asta .

422663335592396
Angela Ionescu  •  28 Ianuarie 2021, 19:08

După circul de anul trecut, di namo da un spectacol și mai măreț anul acesta împreună cu arbitrii și ceilalti reprezentanți ai fotbalului românesc. Felicitari.????

1745flo
1745flo  •  28 Ianuarie 2021, 12:44
Postat de titiduru22 pe 27 Ianuarie 2021, 23:29

Maine cu toti la palat ,Gigioaca va imparti milioanele cu voi cei 47 de abonati :)))

Le face carnet de gigist. Sa fie ros-albastru!

Vezi toate comentariile (103)
Comentează