FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vești mari pentru Flavius Stoican înainte de Dinamo - Gaz Metan » Reveniri de marcă în lotul „câinilor”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat joi, 17 februarie 2022 17:09 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 22:21

„Câinii” sunt obligați să învingă vineri o contracandidată sfârtecată, deja Moura și Grădinaru s-au antrenat cu echipa, vor fi în lot, au revenit Cătălin Carp și Gabriel Torje, miza fiind 3 puncte și liniște pentru Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid.

Etape la rând ciuca bătăilor în Liga 1, Dinamo este obligată vineri să câștige cu Gaz Metan, pe care a dezmembrat-o cât a putut după ce colapsul financiar s-a instalat la gruparea din Mediaș.

Liviu Ciobotariu: „Dacă nu aveam contract, semnam cu Dinamo! Va rămâne în inima mea tot timpul”
PRIETENII LUI OVIDIU
Liviu Ciobotariu: „Dacă nu aveam contract, semnam cu Dinamo! Va rămâne în inima mea tot timpul”

„Câinii” joacă împotriva unei echipe încropite, rămasă fără cei mai buni jucători, și cu Marin Dună pe banca tehnică, doar pentru meciul de diseară, după ce Ilie Poenaru a părăsit și el formația.

Dinamo - Gaz Metan, meci de totul sau nimic

Flavius Stoican își mai poate asigura zile de liniște înaintea derby-ului cu Rapid, nu doar să refacă ecartul față de contracandidatele la evitarea retrogradării. 

Conducerea a mai realizat câteva transferuri pe posturi ce nu erau acoperite: Moura, fundaș dreapta, a venit de ieri la antrenamentele "câinilor", Grădinaru, fotbalist de bandă dreaptă și mijlocaș stânga, este de miercuri la Săftica, Morar, atacant, era așteptat aseară, după ședința de pregătire, să facă joncțiunea cu noua sa formație. 

Urmează Irobiso, de miercurea viitoare, în condițiile în care CNSL a FRF l-ar putea declara liber în ședința de 23 februarie, după ce a amânat soluționarea cazului.

Reveniri de marcă pentru Flavius Stoican

Dinamoviștii au destule probleme de lot, dar au început să revină jucători foarte importanți pentru echipă. Conform informațiilor GSP, Cătălin Carp, tocmai autorul golului ultimei victorii din campionat, cu Chindia (1-0), în urmă cu două luni, este refăcut sută la sută după accidentare și va fi în premieră în lot în 2022. 

„Câinii" îl au din nou și pe Gabi Torje, revenit la antrenamente după decesul tatălui său. Azankpo, Eșanu și Mihaiu urmează să revină de luni la antrenamentele echipei, pot fi luați în calcule pentru runda cu giuleștenii! 

Steliano Filip va avea un program separat, a pierdut mult în ultima perioadă. Când mental și fizic va fi apt, iar Dinamo va avea nevoie de el, atunci o să vorbim de revenirea lui. Fiindcă atunci când va intra pe teren, trebuie să-i fie simțită prezența, nu doar să fie un jucător

Irobiso? Să vedem dacă se va ajunge la un acord, mai întâi el trebuie să-și rezolve situația cu Mediașul. Torje a intrat în programul echipei după etapa de la Arad, a conștientizat și el situația după necazul din familie

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

VIDEO Flavius Stoican, înainte de Dinamo - Gaz Metan: „Am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Magaye Gueye n-are milă de Dinamo! Prins dopat cu cocaină, le-a spus englezilor tot despre experiența din România: „Am fost într-un loc rău!”

VIDEO Flavius Stoican s-a „faultat” singur, în încercarea de a-și susține punctul de vedere: „Ați văzut ce a făcut Bayern”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
108808261708421
Francisco Dascal  •  18 Februarie 2022, 11:15

Dragi gazetari,ieri ati redescoperit pentru nationala pe LEGENDARUL Sapunaru astazi ati descoperit jucator de MARCA in persoana lui Torje e simplu astfel pentru EDY POLITICO sa formeze o nationala imbatabila.Bravo Gazetarilor .

694663087795468
Cojo Ioan  •  18 Februarie 2022, 08:28

nu stiu de ce cred ca fac un egal muncit!

creeperno115
creeperno115  •  17 Februarie 2022, 22:37

Bafta Stoican!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close