FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

DINAMO - GAZ METAN // Forma îi dă speranțe lui Uhrin! Dinamo e printre cele mai bune echipe din Liga 1 într-un clasament inedit

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 17:46

DINAMO - GAZ METAN // Rezultatele ultimelor cinci etape poziționează „câinii” pe locul 5. Adversara din această seară, Gaz Metan, este departe, de abia pe locul 10.

  • Dinamo - Gaz Metan se joacă azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Câinii” ocupă în acest moment locul 11 în Liga 1, dar sunt la doar două puncte de poziția a șasea, ultima calificabilă în play-off. Elevii lui Uhrin speră să nu mai rateze grupa campionilor în acest an, așa că nu-și permit niciun pas greșit. 

Asta înseamnă că trebuie să scoată un rezultat bun diseară cu Gaz Metan, echipă aflată în acest moment pe locul 4. Deși, la prima vedere, favorită este echipa lui Edward Iordănescu, clasamentul formei de moment inversează clar rolurile. 

Dinamo e in, Gazul e out! 

Dacă luăm în considerare doar ultimele cinci meciuri disputate, echipa lui Dușan Uhrin ocupă locul 5, cu opt puncte strânse, la egalitate cu Astra, care este pe locul 6. Medieșenii sunt de abia pe locul 10, cu 6 puncte adunate. Deci, dacă s-ar trage acum linie, Dinamo ar fi în play-off!

Uimitor pentru trupa lui Iordănescu este că în aceste cinci partide "găzarii" au pierdut trei meciuri consecutiv, cu Viitorul, 1-4, cu Craiova, 2-3, și cu CFR, 0-3. Practic, au câștigat doar cu echipe care nu emit mari pretenții, Poli Iași, 3-2, și Clinceni, 2-1.

Dinamoviștii au avut și ei un parcurs oarecum inconstant, dar au pierdut o singură dată, cu Astra, 2-3. În rest, două succese, cu Sepsi, 1-0, și cu Voluntari, 2-1, plus remize cu Botoșani și FCSB, ambele 1-1. Forma proastă prin care trece Mediașul vine și pe fondul unor nemulțumiri constante ale antrenorului Edward Iordănescu. 

Acesta a protestat public la adresa conducerii medieșene pentru că nu s-au respectat promisiunile care i-au fost făcute în vederea întăririi lotului. 

Tehnicianul de 41 de ani chiar a amenințat cu demisia și, conform surselor GSP, ar fi negociat cu Dani Coman preluarea Astrei. Acesta a fost oprit însă de clauza de reziliere pe care o are la Mediaș, cotată în jurul a 150.000 de euro. 

22 de goluriau marcat medieșenii în acest sezon de Liga 1, având al treilea cel mai bun atac din țară

13dintre cele 17 goluri încasate de elevii lui Iordănescu au fost primite în ultimele 5 jocuri

Vezi și: 

Oficialii lui Dinamo mint » Jucătorii sunt în continuare neplătiți

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sepsi.osk
sepsi.osk  •  18 Octombrie 2019, 20:30

Dar acum vreo 6-7 etape pe ce loc erau campionii vostri? He? Si daca se termina campionatul atunci, acum unde era mimamoul? He? Prostilor securisti! Hai Gazu'!

hermannstadtul
hermannstadtul  •  18 Octombrie 2019, 20:13

Da în clasamentul pe ultimele 6 etape? Da pe ultimele 7?

deusdat
deusdat  •  18 Octombrie 2019, 19:13

Gazul nu pierde azi. Criza finală de la Динамо abia începe.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează