FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN MEDIAȘ

DINAMO - GAZ METAN MEDIAȘ // Mircea Rednic l-a „retrogradat” din nou pe Montini, dar i-a ieșit! Italianul a marcat o „dublă”

Mircea Rednic i-a schimbat postul lui Mattia Montini // FOTO: GSP
Mircea Rednic i-a schimbat postul lui Mattia Montini // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 21:10

Dinamo o înfruntă de la această oră pe Gaz Metan Mediaș, în meciul considerat „clasicul” play-out-ului. Duelul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Antrenorul Mircea Rednic a luat o decizie în premieră pentru acest meci, folosindu-l în atac pe angolezul Alexander Christovão M'Futila, 26 de ani,  aflat în pentru prima oară în primul 11 al „câinilor”. Atacantul transferat în iarnă, dar care a debutat târziu din cauza unei suspendări reportată de la precedenta echipă, e folosit în avanposturi în sistemul 4-1-4-1 gândit de Rednic pentru confruntarea din această seară.

Doar că poziționarea lui Christovão ca vârf împins i-a șubrezit din nou din autoritate lui Mattia Montini, 27 de ani, golgeterul la zi al lui Dinamo, cu 12 goluri în 18 apariții în tricoul alb-roșu. 

„Puriul” a fost cel care l-a adus pe Montini la Dinamo, dar tot el l-a „retrogradat” pe italian la mijlocul terenului, în dreapta, unde Mattia clar nu e în apele lui.

Totuși, Montini a înscris golurile lui Dinamo din meciul cu Gaz Metan, demonstrând că e un marcator pursânge indiferent de poziția în care e utilizat.

Relația dintre cei doi pare să nu fie în prezent una prea prietenoasă, antrenorul taxându-l pe atacant în câteva rânduri în interviuri. Mai mult, Rednic a tot încercat experiemente în acest calup de meciuri din play-out, alegând să joace în avanposturi fie cu elenul Papazoglou, fie cu Popa, fie cu Christovão, cum se întâmplă azi.

Echipa de start a lui Dinamo: Mandanda - Dussaut, D. Ciobotariu, Klimavicius, N. Aliji - I. Filip, N'Diaye - Montini, R. Jaadi, D. Sorescu - Christovao
Rezerve: V. Muțiu - Kabashi, I. Șerban, D. Popa, Măgureanu, F. Mallo
Antrenor: Mircea Rednic

Urmărește AICI partida dintre Dinamo și Gaz Metan Mediaș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
reteleanu
reteleanu  •  10 Mai 2019, 22:08

niciodata n-o sa inteleg alegerile lui rednic. iar slabiciunea lui ptr christovao...nu, au dreptate oamenii care vorbesc pe aici: e vorba doar de comisioane.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează