FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cazul incredibil al unui jucător de la Dinamo: șefii i-au cerut să slăbească, el s-a îngrășat!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 11:32 / Actualizat joi, 11 martie 2021 11:50

Extrema Gevaro Nepomuceno (28 de ani) a venit la Dinamo în această iarnă, dar nu s-a impus, în echipă. În plus, a fost absent în ultimele meciuri. 

Motivul? Șocant: internaționalul din Curacao continuă să ia în greutate, deși dinamoviștii l-au rugat să mai dea jos din kilograme! 

„De când a venit la noi, parcă a pus un kilogram sau două! Totuși, problema la el nu este legată neapărat de greutate, ci de faptul că nu se regăsește, e foarte departe ce arăta la Petrolul acum niște ani", au explicat sursele GSP. 

Decarul echipei nu are nicio reușită în 8 meciuri, în ultimele două nici nu a mai prins lotul.

Nici noi nu suntem mulțumiți! Oamenii și gloriile clubului sunt îndreptățite pentru că și noi suntem dezamăgiți pentru că transferurile, și aici mă refer la Morsay și Nepomuceno, nu reușesc să aducă acel plus. Suntem supărați! Și Blejdea lipsește aproape de când a venit. A jucat doar două meciuri 
– Mario Nicolae, team manager Dinamo

VIDEO Ionel Gane, desființat în direct: „Un no-name! Demnitate nu mai există? Să ne lase!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV A furat Ionuț Negoiță termopanele de la Dinamo? Răspuns dur pentru Nicolae Badea: „Puteam plăti jucătorii cu profile PVC? Se vindeau mai departe!”

EXCLUSIV Momentul care l-a făcut pe Ionuț Negoiță să vândă Dinamo: „Cortacero mi-a trimis 550.000 de euro pe nevăzute”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
parpalache
parpalache  •  11 Martie 2021, 19:51

Pai,parca ne zicea GSP ca cei de la Dinamo nu mai au bani nici de mancare pentru jucatori si ca nu isi permit sa le mai dea decat...oua!

10209355191619210
Dani Dany  •  11 Martie 2021, 14:02

La ce are dinamo e chiar bun. Daca nu joaca inseamna ca altele sunt motivele. Cu siguranta cu un alt antrenor ar da alt randament...

calinescu_
calinescu_  •  11 Martie 2021, 13:45

NEPOMUCENO ESTE DE 10 ORI MAI BUN DECAT ACEST MORSAY ....!!!! CUM SA JUCAM FOTBAL CU BEJAN , MORSAY SI GIANI CRETU ....??? JERY ESTE DOAR UN SORICEL MIC SI NU VA FI NICIODATA ANTRENOR ...!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează