FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Giani Kiriță, analiză dură: „Dinamo nu are lider, nu are stadion, nu are nimic”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 09:58

Giani Kiriță (42 de ani), ex-jucător al lui Dinamo, vorbește cu regret despre situația fostei sale echipe, care e la un pas să rateze play-off-ul pentru cel de-al treilea an consecutiv. 

„Echipa mea de suflet nu e într-o situație prea bună. Sunt șanse slabe să prindem play-off-ul, așa că e mai greu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Din moment ce este foarte greu să prinzi play-off-ul, înseamnă că nu este un lot foarte bun. Dacă nu se fac niște investiții la nivel de jucători, lui Dinamo îi va fi greu să fie acolo sus.

Nu există termen de comparație între generația mea și ce se întâmplă acum. În primul rând, toată generația pe care noi am avut-o a fost una foarte valoroasă. Am fost educați în spiritul lui Dinamo. La ora actuală, Dinamo nu are un lider, nu are absolut nimic. Nu avem stadion, nu prea mai avem nimic. Asta e o problemă mare.

Dusan Uhrin e un antrenor bun pentru Dinamo, dar cu siguranță și el își dorește să se investească în echipă. Este trist să mă gândesc la Dinamo că va câștiga play-out-ul. Mi-e greu să mă gândesc la așa ceva”, a declarat Giani Kiriță, la TV Digi Sport.

La final de 2019, Dinamo ocupă locul 9, cu 28 de puncte. Roș-albii sunt la 7 puncte de Viitorul, ocupanta locului 6. Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1!

VIDEO // Ce spune Gabriel Torje despre seceta de la Dinamo + Ce își dorește în anul 2020

Vezi și: 

VIDEO Cornel Dinu și-a pierdut cumpătul, după afirmațiile făcute de Florin Călinescu în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”: „Dacă eram în locul lui Ioanițoaia, ți-ai fi luat-o rău de tot!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  29 Decembrie 2019, 14:18

Asta cu stadionul e deja supralicitata. Cine crede ca stadion nou si modern inseamna automat si rezultate sa se uite la U Cluj si Petrolul. Da, ar fi fain sa avem un stadion decent, dar nu cred ca o sa se intample. Poste ar fi o varianta in viitor sa ne mutam pe Arcul de Triumf de exemplu. Stadionul, nu monumentul! La Dinamo sunt lucruri mai grave decat lipsa unui stadion, nu prea sunt bani, nu e viziune si competenta manageriala.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Decembrie 2019, 13:27

...are și lider, pe căpi..., pardon, inspectorul principal Nistor. Mă rog, cât o mai sta prin Groapă...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Decembrie 2019, 13:26

Giani, tu ești gigist?... Că acu` vin îngerașii și ognenii și te pun la punct. Ce dacă FC D 1948 SA n-are stadion? Are pistă... Și are și lider, pe

Vezi toate comentariile (4)
Comentează