FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Mulțescu a confirmat venirea în Ștefan cel Mare: „Mâine semnăm actele. El va fi director tehnic!”

Gigi Mulțescu confirmă venirea în Ștefan cel Mare
Gigi Mulțescu confirmă venirea în Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 23:23 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 02:01

Gigi Mulțescu, 68 de ani va semna mâine contractul cu Dinamo. Acesta îl va înlocui pe Adrian Mihalcea (44 de ani). 

Gigi Mulțescu a fost alegerea fanilor-finanțatori pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare. Misiunea este una dificilă, „câinii” ocupând penultimul loc în play-out, dar cel supranumit „SMURD” nu se teme de această provocare.

Mulțescu, noul antrenor al lui Dinamo

„Am vorbit la telefon, apoi am intrat în discuție cu Bogdan Bălănescu, rămâne ca mâine dimineață să ne întâlnim. Din câte am înțeles, acordul cu Mihalcea s-a încheiat astăzi. Trebuie să fim toți de acord, iar mâine mai mult ca sigur voi semna contractul, până în prânz. Eu sunt antrenorul principal, Cornel Țălnar e director tehnic. El e și la Centrul de Copii și Juniori, are mai multe responsabilități. Eu voi răspunde de rezultate”, a declarat Gigi Mulțescu la Digi Sport Special.

Ionuț Chirilă, ironie în miez de noapte după numirea lui Mulțescu: „A fost odată ca-n povești, a fost Dinamo București”

Mulțescu păstrează staff-ul lui Mihalcea

„Nu mai e timp să schimbăm. Păstrez mare parte din staff-ul care a fost. Îi cunosc și pe jucători. E prea puțin timp să facem schimbări. E normal, e foarte greu, situația e delicată, dar cred că voi rezolva. Până acum nu am dat greș, sper să nu o fac acum. 

Am discutat și detaliile financiare. Dar în situația asta nu mai e cazul de așa ceva, importantă e viața echipei. Semnez doar pentru finalul acestui sezon, iar apoi mai discutăm”, a explicat Mulțescu, pentru sursa citată.

„Era mai bine și pentru mine, și pentru ei dacă m-ar fi chemat mai înainte. Faptele sunt cele care sunt, trebuie să trecem la treabă. Nu mi-e teamă că voi retrograda”
- Gigi Mulțescu

Clasament play-out Liga 1:

Citește și alte știri despre Dinamo:

Eugen Neagoe nu uită și nu iartă! Mesaj pentru ultrașii care l-au contestat: „A fost o măgărie!”

EXCLUSIV // UPDATE Gabi Tamaș s-a înțeles de principiu cu Dinamo! Când s-ar putea definitiva transferul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ddb1
ddb1  •  14 Iulie 2020, 12:03

...mai bine mai tarziu decit niciodata! Bine-ai revenit nea Gigi. Incepe acum operatia de asezarea inimii la locul ei. Mult succes!

dvd1
dvd1  •  14 Iulie 2020, 03:06

ce e mic, rosu si alb si retrogradeaza 100%? Ghici ciuperca ce-i?

 •  14 Iulie 2020, 00:08

Mai rau decat cu mihalcea nu poate fi. Sa speram in salvarea de la retrogradare. Mult rau a facut nevoita, chisr daca nu a vrut! Circul facut cu vanzarea clubului isi arata acum consecintele...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează