FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Eugen Neagoe nu uită și nu iartă! Mesaj pentru ultrașii care l-au contestat: „A fost o măgărie!”

Eugen Neagoe a fost îndepărtat de fani de la Dinamo +22   FOTO
Eugen Neagoe a fost îndepărtat de fani de la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 17:43 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 18:20

Eugen Neagoe (52 de ani), tehnicianul care a început sezonul pe banca lui Dinamo, a comentat situația în care a ajuns fosta echipă și n-a ezitat să le reproșeze suporterilor atitudinea ostilă pe care au avut-o față de el. 

La aproape un an de când și-a încheiat contractul cu „câinii”, Neagoe a vorbit cu regret despre momentele trăite la Dinamo: 

„Nu mi-am imaginat vreodată că s-ar putea întâmpla aşa ceva. Nu am ce să regret, pentru că nu mi-am imaginat. A fost o măgărie, până la urmă. Nu s-a întâmplat niciodată ceva de maniera asta în România, până la acel moment. A fost o mizerie, nu vreau să îmi mai aduc aminte.

În momentul în care suporterii opresc autocarul echipei şi ceartă ei jucătorii şi se dau atotştiutori...toate astea duc la rezultatele pe care le are echipe în acest moment. E una din cauze. Suporterii asta şi-au dorit şi asta au avut. Ei au vrut să ia decizii, să conducă ei. Asta i-a adus în situaţia de acum, din păcate pentru ei”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit Antena 1.

„Ei merită felicitări pentru ce au făcut în această perioadă, au ajutat clubul cu bani, s-au mobilizat exemplar, bravo lor. Dar fotbalul e foarte complicat, iar un club de fotbal nu e floare la ureche, nu se conduce foarte uşor. O echipă nu se face aşa uşor”
- Eugen Neagoe

Suporterii lui Dinamo l-au contestat pe Eugen Neagoe

Aventura lui Eugen Neagoe la Dinamo n-a fost de bun augur. Acesta a fost contestat de ultrași încă din momentul în care trebuia să fie prezentat oficial, fiind considerat de nucleul dur din galerie omul lui Bogdan Bălănescu

„Geană” a plecat din „Ștefan cel Mare” la scurt timp după momentele dramatice trăite pe 21 iulie 2019, când a fost la un pas de tragedie în timpul meciului cu CS Universitatea Craiova, încheiat 0-2.

VIDEO Mihalcea, desființat în direct de Ionuț Chirilă: „Mi se pare blazat! Ești antrenor la Dinamo, cum să spui așa ceva?”

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - Poli Iași 1-1: 

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Cristi Borcea, dezlănțuit! Declarații tari despre comedia de la Dinamo: „Știți ce am spus eu în 2000?”

EXCLUSIV Explicațiile haosului de la Dinamo: „Oamenii sunt masochișiti! Nu trebuie să te pricepi la fotbal ca să vezi că lucrurile au degenerat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  13 Iulie 2020, 22:46

Magarie a fost cariera ta de antrenor la dinamo

demolarii
demolarii  •  13 Iulie 2020, 21:19

Toate realizările lui Neagoe se datorează suporterilor. Fără ei , fotbalul ar fi rămas o idee. Dar, a mai antrenat o echipă după Dinamo....de ce nu o mai antrenează? Dacă era antrenor bătea la Viitorul și pe Craiova , doar sa demonstreze ca e antrenor. El i-a dat in schimb dreptate Prodanei juniori, care i-a atras atenția că e doar un secund.....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Iulie 2020, 20:38

Multă sănătate, Neagoe, pentru că ai nevoie! Subiectul Dinamo poți să-l uiți, așa cum încercăm să-l uităm și noi. La sezonul ăsta complet compromis ai pus și tu umărul, oricum am lua-o!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează