FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Explicațiile haosului de la Dinamo: „Oamenii sunt masochișiti! Nu trebuie să te pricepi la fotbal ca să vezi că lucrurile au degenerat”

Dinamo e în pericol să retrogradeze pentru prima oară în istorie +22   FOTO
Dinamo e în pericol să retrogradeze pentru prima oară în istorie

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 07:10

DINAMO. Ionuț Chirilă (54 de ani), antrenor în prezent liber de contract, a analizat, din platoul GSP Live, egalul înregistrat de „”câini” cu Poli Iași, scor 1-1.

Chirilă a vorbit fără menajamente despre strategia aplicată în ultimii ani la Dinamo și i-a criticat pe conducătorii roș-albilor: „Nu trebuie să te pricepi la fotbal ca să vezi că lucrurile au degenerat”, consideră acesta. 

„Dinamo își merită soarta! De 8 ani de zile, acolo se numesc niște oameni nu pe criterii de competență, ci pe alte interese. Dovada este că se vorbește de 8 ani de zile de «New Dinamo», dar echipa e cu un pas într-un faliment fotbalistic și financiar.

E totul în ceață acolo, am impresia că oamenii sunt masochiști. Nu trebuie să te pricepi la fotbal ca să vezi că lucrurile au degenerat. La Dinamo nu se aduc jucători în baza unei filosofii câștigătoare. Acolo este un management tehnic total greșit”, a spus Ionuț Chirilă, la GSP Live.

Ionuț Chirilă: „Antrenată la nivel înalt, această echipă e la nivel de play-off”

Deși a criticat strategia conducerii, Ionuț Chirilă a ținut să laude câțiva jucători din echipă, fiind de părere că aceștia nu evoluează în prezent la capacitate maximă. 

„Dinamo e o echipă cu câțiva jucători interesanți, îmi plac toți jucătorii de viteză de acolo. Îmi place Sorescu, îmi place Neicuțescu, îmi place Daniel Popa. Îmi place și Fabbrini, care, înregimentat în trasee și automatisme de joc, va da cu siguranță mai repede drumul la minge. E acuzat că ține mingea prea mult, dar face asta și fiindcă lipsesc automatismele și jocul colectiv.

Antrenată la un nivel înalt, această echipă a lui Dinamo e la nivel de play-off. Acești jucători pot juca mult peste ce joacă acum”, a mai spus Chirilă. 

FOTO. Cele mai tari imagini din remiza Dinamo - Poli Iași 1-1:

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV / UPDATE Pe cine vrea Bogdan Bălănescu în locul lui Mihalcea » Propunerea i-a revoltat pe fani, care îi cer DEMISIA!

Adrian Mihalcea a cedat: „M-am plictisit! Problema e la jucători” + episodul care l-a șocat: „Am aflat cu un minut înaintea antrenamentului”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kordell
kordell  •  13 Iulie 2020, 23:40

Deci cu alte cuvinte :Puneti-ma pe mine antrenor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close